Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Ana-Rodica Crăciun

» Administratie | 148 comentarii | Acorda un calificativ

2015: A fost propusă de către constănțeni și câștigat trofeul „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” – ediția a cincea pentru realizările remarcabile în domeniul Administrație.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acesteia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Valoarea si pasiunea in tot ce face , modestia o face sa-si ocupe locul meritat in scara valorilor vietii .Felicitari!

 2. Votez Ana-Rodica Craciun oD-na deosebita,inteligenta care poate si face cinste acestui oras.

 3. Votez Ana-Rodica Crăciun , o doamna speciala, un om cu suflet mare!

 4. Am cunoscut-o pe D-na Rodica recent, acum 2-3 ani cand a trebuit sa ma chinui cu toate vechile greseli constatate pe certificatele mele, lui Tata si Mama ne care aveam nevoie pentru dosarul de redobândire de cetatenie.
  D-na Rodica avea tot timpul idei pozitive ca sa rezolvam problemele procedurale sau birocatrice care nu lipseau in diferite servicii administrative din localitatile judetului si tot timpul ajungeam in impasuri pe aici pe acolo, si ea tot timpul ne-a fost de un mare ajutor ca sa gasim cai de rezolvare acceptabile din punctul de vedere procedural.
  Sa fie sanatoasa si sa ajute inca multi alti constanteni si dobrogeni.

 5. O persoana amabila, draguta, un suflet mare,un OM de nădejde. Cu mare drag o propun pe d-na Craciun si o votez!

 6. Ptr. viitoarea “D-na de fier” a Constantei…Un caracter puternic,cu echilibru si mult discernamant…Succes…Liviu Tutuianu.

 7. Un mare om de valoare cu un mare caracter! Votez RODICA CRĂCIUN

 8. Votez Doamna Ana-Rodica Craciun, o femeie deosebita care face cinste orasului nostru !!!!

 9. Un om deosebit cu suflet mare, un om de valoare – votez RODICA CRACIUN

 10. Un om frumos,de o calitate exceptionala,votez RODICA CRACIUN!

 11. Votati Rodica Craciun, un om de valoare cu suflet mare. Multa bafta nana!

 12. O votez pe d-na Ana-Rodica Craciun cu drag si admiratie.O doamna deosebita,o doamna frumoasa,o persoana de mare valoare!

 13. Votez Ana Rodica Craciun, un model de urmat in viata prin prisma corectitudinii si onestitatii.

 14. Felicitari celor care au propuso pe doamna Craciun, de aceea vom vota pentru domnia sa.

 15. Votez cu d-na Craciun. O persoana exceptionala!
  Odata intrat in audienta, nu iesi din biroul D-nei Craciun fara a fi ajutat.
  Un om dintr-o hotarat, dinamic si bun sfatuitor.

 16. Un adevarat lider. O doamnă care știe să pună punctul pe i. Oamenii de valoare ai Constanței sunt puțini. Vă prețuim pentru tot ceea ce faceți zilnic pentru toți oamenii care vor să-și unească destinele,întemeindu-și o familie. Cu stimă și respect un Constănțean alături de oamenii de valoare

 17. Votez Ana Rodica Craciun, un model de urmat in viata.

 18. O votez pe doamna Ana Rodica Craciun,cred ca este un om de isprava si sunt convins ca ajuta intodeauna oamenii la nevoie,multa stima si respect din partea mea.

 19. Votez ANA RODICA CRACIUN UN OM DEOSEBIT si de o mare VALOARE pe care o admir si o respect!!!!

 20. O MARE DOAMNA CU UN CARACTER DEOSEBIT SI UN MARE BUN SIMT……CINSTE CONSTANTEI PT UN ASTFEL DE OAMENI…..MERITA VOTUL MEU SI AL VOSTRU …….DEOSEBIT RESPECT PT ASEMENEA OAMENI DE VALOARE ,ASEMENI DOAMNEI RODICA CRACIUN

 21. Un om de o deosebita valoare, un om cu suflet mare! Va imbratisez cu drag si va doresc mult succes!

 22. Felicitari pentruprofesonalism !!!! Ce ziceti de o canditatura la Primaria Constantei ??? Mai ginditi-va !!!

 23. O doamna deosebita,pe care o respect si o admir pentru ca este o luptatoare!Un exemplu de urmat in viata…

 24. O cunosc pe Doamna Rodica Craciun de aproape 20 ani si cred ca nu mai are nevoie de nici un fel de caracterizare din partea mea. Dacă ar fi după mine, as vota-o in fiecare an pentru ca in fiecare săptămana din fiecare an face oameni fericiti!

 25. Corectitudine! Sinceritate! Motivatie! Echilibru! Comunicare deschisa! Suflet! Valoare! …si totusi sunt putine aceste cuvinte pentru a o caracteriza pe doamna Craciun! Jos palaria si mai intai de tot, mii de multumiri pentru tot ce face!

 26. Votati-o pe Ana Rodica Crăciun! Este un om de mare valoare, un profesionist desăvârşit, un suflet generos şi un exemplu de seriozitate, dăruire, energie şi prietenie. Merită toată aprecierea noastră.

 27. O MARE DOAMNA DE VALOARE, MERITA TOT CE E BUN,PREMIUL ESTE AL DANSEI!

 28. O mare doamna si o mare valoare pentru Constanta. Jos palaria…Votez Ana Rodica Craciun.

 29. Votez cu mare drag pentru marele om al Constantei, Rodica Craciun

 30. Rodica Craciun un om de valoare. Votez Rodica Craciun. Multa bafta!

 31. O FEMEIE DEOSEBITA CARE MERITA TOT RESPECTUL CETATENILOR JUDETULUI CONSTANTA .

 32. Votez ca om de valoare, pe Ana-Rodica-Craciun. Trandafir Aurelian

 33. Pentru activitatea depusa si indeplinirea sarcinilor de serviciu votez ca om de valoare pe Ana-Rodica-Craciun

 34. Un om deosebit,o mare valoare pt Constanata.
  Va pup si multa bafta

 35. Odata intrat in audienta cu o problema, nu iesi din biroul Dnei Craciun fara a fi lamurit.
  Un om dintr-o bucata si bun sfatuitor.

 36. Toate voturile pt aceata d-na Craciun e o femeie ce toate femeile ar trebui s-o uremeze ca exemplu echilibrata in viata si un om corect.O pup si o respect! Votati Craciun Rodica si nu veti regreta

 37. O persoana MINUNATA!
  Un om de valoare!
  O votez cu mare incredere si admiratie!

 38. O femeie puternica, deosebita, un om de valoare si respect pt constanta.

 39. Votez cu toată încrederea de pe Pământ pe Doamna Crăciun, pentru ca MERITĂ !!!

 40. Rodica Craciun este “o femeie si jumatate”si este un model pentru mine in toate!
  O votez cu mare drag!

 41. O RESPECT, O IUBESC, O ADMIR SI O VOTEZ CU MARE DRAG PE D.NA RODICA CRACIUN ! ! !

 42. Este un om indragit de toti constantenii pe care i-a casatorit si care s-a bucurat impreuna la nasterea copiilor. Azi e momentul sa o respectam pt ca o iubim.

 43. D-na. Rodica Craciun, un om de valoare al Constantei si o persoana devotata semenilor sai cu calitati de invidiat. Va votez cu drag si mult succes.

 44. Am avut deosebita onoare ca in urma cu multi ani sa o cunosc pe d-na. Ana Rodica Craciun, o persoana de un profesionalism deosebit, avand ca scop in viata ajutorarea tuturor persoanelor care apeleaza la domnia sa. O VOTEZ din tot sufletul deoarece consider ca este intradevar singura persoana ce merita acest lucru.

 45. Cu toata stima, respectul si admiratia o votez pe doamna Ana- Rodica Craciun, care merita din plin locul de onoare.

 46. O doamna cu multe calitati bune ,demna de increderea tuturor prietenilor ,cunostintelor inclusiv a cetetenilor constanteni .

 47. O votez pe doamna Craciun Rodica, o persoana minunata, demna de un post de conducere, onesta si cu initiativa

 48. “O atitudine de gratitudine aduce numai binecuvantari”.
  Suflet nobil!

 49. Sunt onorata sa pot vota o femeie puternica, de o calitate umana extraordinara si cu un suflet urias!
  Nu stie sa spuna,, NU,, niciodata, mai ales ,, NU POT,,!!
  Este un om al carui optimism si energie sunt molipsitoare, iar fiecare intalnire cu Ana Rodica Craciun este o adevarata terapie!! Nu poti pleca decat zambind si plin de energie pozitiva dupa o intalnire cu ea. Sper sa castige acest premiu si sa fie recunoscuta ptr toata munca si toate calitatile pe care le detine. Merita din plin. Este un adevarat om de valoare!!!!

 50. Un om deosebit este acela care isi ajuta seamanul atunci cand acesta are nevoia cea mai mare,iar daca nici Craciun Rodica nu mai stie sa se aplece asupra problemelor oamenilor…..atunci cine?Deci da,votez….Craciun Rodica!

 51. Un OM cu toate calitatile de a fi ales intre cei 10 oameni de valoare ai Constantei.
  Doamna Rodica Craciun merita votata.

 52. O DOAMNA CU ADEVARAT SPECIALA !!!!!, MERITA SA O VOTAM SI ….SPER DIN SUFLET SA CASTIGE, TROFEUL I SE CUVINE ,NU EXISTA ALTA DOAMNA DE VALOARE , E O DOAMNA IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI SI SUNT MANDRA CA AM CUNOSCUT-O .CUVINTELE SUNT DE PRISOS; CUVANTUL DOAMNA A FOST CREAT PENTRU A O DEFINI .

 53. Doamna Ana-Rodica Craciun este omul potrivit la locul potrivit. Ar trebui sa existe multe concursuri dedicate oamenilor de valoare ai orasului nostru. Din punctul meu de vedere este printre putinii oameni cu adevarat de valoare, pe care i-am intalnit si care au dat dovada de mult profesionalism si daruire fata de profesia aleasa.

 54. Sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii.
  Pentru mine, doamna RODICA CRACIUN reprezinta adevarata prietenie!
  MERITA VOTATA ! ! !

 55. O votez din toata inima pe doamna Ana-Rodica Craciun , o respect si o admir pentru ca este o personalitate puternica , o doamna distinsa, demna, de incredere si vine mereu in ajutorul oamenilor.

 56. O votez din toata inima pe doamna Ana-Rodica Craciun , o respect si o admir pentru ca este o personalitate puternica , o doamna distinsa, demna, de incredere si vine mereu in ajutorul oamenilor .

 57. Pe doamna Ana-Rodica Craciun am avut onoarea sa o cunosc, este o prezenta placuta, un om special, prieten devotat, este alaturi de cetateni si e dispusa mereu sa ii ajute. MERITA TROFEUL !

 58. Pe doamna Ana-Rodica Craciun am avut onoarea sa o cunosc, este o prezenta placuta, um om special, prieten devotat, este alaturi de cetateni si dispusa mereu sa ii ajute . MERITA TROFEUL !

 59. Ana -Rodica Craciun este o doamna deosebita, devotata la locul de munca, ajuta pe toata lumea care ii cere ajutorul si merita sa faca parte din “oamenii de valoare” ai orasului Constanta.

 60. Cu toata pretuirea, respectul si admiratia, sustin si propun din tot sufletul un OM, un caracter, un suflet de valoare si un profesionist in activitatea sa, pe care l-am considerat, dintotdeauna, nu numai mentor, ci si model demn de urmat in viata!
  Un suflet nobil si un om model, care prin activitatea pe care o desfasoara, nu isi ofera doar umarul, ci si aportul sufletesc, cu o daruire aparte fata de oameni.

  Cu respect si prietenie,
  Lavinia-Raluca Albulet

 61. Un om deosebit, un om de valoare al orasului Constanta, bun profesionist si mereu in ajutorul oamenilor. D-na Rodica Craciun merita votul, merita locul de onoare.

 62. Dna. Rodica Craciu, un om de valoare, deosebita, un bun prieten, un profesionist bun, o doamna deosibita, sufletista , ajuta pe toata lumea. Merita votata. Mult succes Rodica Craciun.

 63. Un om de valoare al Constantei ,o D-na deosebita cum rar intalnesti in ziua de azi .Doamna Rodica Craciun merita votul .

 64. Este exact rubrica in care se regaseste personalitatea complexa si spiritul altruist al Rodicai Craciun,este locul in care se regasesc valorile umane si morale ale acestei persoane cu adevarat deosebite,care merita votul fiecarei persoane din acest oras si nu numai. Cu tot sufletul ma inscriu in randul celor care apreciaza ca locul Doamnei Rodica Craciun este in cadrul Oamenilor de Valoare.

 65. Referitor la Doamna Craciun, pot folosi toate cuvintele de lauda si, chiar si asa, nu as putea sa exprim felul dumneaei de a fi. Merita pe deplin sa reuseasca tot ce isi propune, iar eu o sustin cu incredere si respect, deoarece niciodata nu a dezamagit pe nimeni; din contra, ne-a surprins intotdeauna cu gesturile minunate pe care le-a facut. Jos palaria si votati cu toata increderea !!!

 66. Toate cuvintele din lume nu ar fi indeajuns pentru a o descrie pe D-na Rodica Craciun. Este un om cu rar intalnesti in ziua de azi, iar eu ma bucur ca am avut acest privilegiu de a o cunoaste si de a-mi fi aproape la tot pasul.O votez din toata inima si isi merita din plin acest loc de onoare.

 67. Am votat Rodica Craciun pentru ca ii cunosc abnegatia cu care ,….in fiecare zi,..se daruieste muncii domniei sale!

 68. o mare doamna cu o mare personalitate.merita statutul si increderea,asa ca,tot inainte si votati cu demnitate si incredere.

 69. DOAMNA RODICA CRACIUN este o doamna deosebita care merita din plin sa faca parte din marea familie OAMENI DEVALOARE

 70. O DOAMNA DEOSEBITA. Inca nu a invatat sa refuze nicio persoana indiferent de statutul acesteia, iar latura umana a d-nei Craciun ( pt. mine -MAMICUTA_) depaseste orice limite. Cu mult drag si din suflet, VA VOTEZ !!!

 71. Ma bucur ca d-na Craciun face parte din grupul meu de prieteni . O respect si o admir !!!!

 72. Un om deosebit, special, devotat profesiei sale, o persoana pe care te poti baza, care ajuta neconditionat. Rodica Craciun – Doamna de Fier – O MARE VALOARE a orasului CONSTANTA!!!!!
  Respect, multumire si admiratie!!!!!

 73. Doamna Ana Rodica CRACIUN,este un om dedicat
  profesiei si tuturor constantenilor si chiar este un
  OM DE VALOARE al CONSTANTEI
  In opinia mea cosider ca merita din plin aceasta
  onoare,drept pentru care o votez mult drag,
  SUCCCES!

 74. Doamna Ana-Rodica este o doamna speciala. Te ajuta cand ai nevoie, sau te indruma frumos cu vorbe dulci sa rezolvi problemele. Devotata serviciului, echilibrata, cu mult bun simt. Cu alte cuvinte, un om cu Suflet Mare. Merita titlul de Om de Valoare al ora;ului Constan’a. Recunoa;te valoarea fiecaruia si promoveaza excelenta.

 75. O mare doamna cu un caracter deosebit.rsi un suflet mare espect deosebit

 76. DOAMNA ANA RODICA CRACIUN ESTE UN OM DEOSEBIT ,DE MARE VALOARE .,DE ACEEA MERITA CU PRISOSINTA ACEST TITLU DE OM DE VALOARE AL CONSTANTEI
  .CUVINTELE SUNT PUTINE PTR A DESCRIE CALITATILE DUMNEAEI,TREBUIE DOAR SA O CUNOSTI SI ITI DAI SEAMA CA ESTE O PERSOANA SPECIALA , CUM RAR SE MAI INTINLESC IN ZIUA DE AZI ,,,,
  ESTE UN OM CARE LA PRIMA ORA A DIMINETII SE URCA IN MASINA SI MERGE LA 50 KM DISTANTA ,DOAR PENTRU A AJUTA PE CINEVA ,FARA NICIUN INTERES PROPRIU .
  ESTE UN OM CARE LA ORICE ORA DIN ZI SAU DIN NOAPTE AI NEVOIE DE DUMNEAI ESTE DISPUSA SA LASE ORICE ACTIVITATE PTR A TE AJUTA .
  PROFIT DE ACEASTA OCAZIE PENTRU AI MULTUMI DOAMNEI CRACIUN SI FAMILIEI DUMNEAEI PTR TOT SPRIJINUL ACORDAT,PENTRU CA A FOST ALATURI DE NOI IN CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE ALE VIETII NOASTRE .
  MA BUCUR CA AM ONOAREA SA VA CUNOSC ,DOAMNA CRACIUN,PE DV SI MINUNATA DVS FAMILIE! .|SUNTEM MINDRII CA FIICA NOASTRA VA POARTA NUMELE SI DIN TOT SUFLETUL SPERAM SA VA SEMENE .VA IMBRATISAM CU MARE DRAG !MULT SUCCES !

 77. D.NA RODICA CRACIUN ESTE UN OM DE MARE VALOARE AL ORASULUI NOSTRU. NOTA MEA ESTE DE LA 10 PLUS INFINIT……… MERITA ACEST TROFEU – O IMBRATISEZ CU MARE DRAG

 78. O doamna speciala cu adevarat o valoare merita cu siguranta acest trofeu .

 79. Un om de nadejde si de ajutor pentru oras.Cu dragoste va votez

 80. Rodica Craciun o adevarata doamna de succes in administratia constanteana. Cu experienta suflet omenie si profesionalism este un reper moral pt colegi si prieteni.

 81. Functionar fublic cu adevarat de valoare, o doamna speciala.

 82. Doamna Rodica Craciun este o persoana dedicata profesiei sale, o fiinta sensibila la solicitarile si problemele constantenilor si devotata functiei sale si nu in ultimul rand o foarte buna mama si sotie!
  Cu prisosinta merita sa fie votata pentru titlul de “OM de valoare”!!!

 83. Pe oamenii speciali nu-i recunosti dupa chip,ci dupa suflet. Rodica Craciun este un om special!

 84. De când o cunosc este un om deosebit cu o mare valoare spirituală si mereu in ajutoru oamenilor merita votată

 85. O doamna speciala si cu adevarat de valoare pe care ma bucur nespus de mult ca am avut onoarea sa o cunosc. Merita cu siguranta acest titlu si mult mai mult.

 86. De cand am cunoscut-o un sef si un om deosebit de un profesionalism de nota maxima – zece. Dumnezeu sa o tina tot asa sanatoasa,corecta si tot mai aproape de echipa pe care o conduce.

 87. Persoana care din auzite te impresioneaza, persoana care in momentul ce ajungi la starea civila se pune in locul tau, te indruma si ajuta peste puterea umana, devotamentul la locul de munca , bunatatea ,prezenta placuta si profesionalismul caracterizeaza pe Dna Craciun Rodica , din tot sufletul merita votata ptr titlul de Oameni de valoare

 88. Doamna Ana Rodica Craciun un om de o deosebita valoare,un profesional desavarsit ,o persoana cu o calitate umana iesita din comun.O persona pe care multi am vrea sa o urman.O prietena speciala care mereu e langa tine dispusa sa te ajute mereu.Sint mandra ca fac parte din oamenii care va sant alaturi ,care va respecta si va iubeste sincer.Meritati cu desavarsire titlul de Om de Valoare al orasului Constanata .Sincerile mele felicitari!!

 89. D-na Ana-Rodica Crăciun este un om de valoare prețios al orașului Constanta, merită să câștige datorită calităților sale profesionale puse în slujba cetățenilor .

 90. Ana-Rodica Craciun, un adevarat Om care zilnic isi pune valoarea si profesionalismul in slujba cetatenilor ! Un Om Frumos si Devotat, care conduce Serviciul de Stare Civila cu multa daruire si de la care primim cele mai bune indrumari !

 91. Ana Rodica Craciun cu siguranta merita titlul de Om de onoare al orasului nostru! Mereu in slujba orasului, mereu langa oameni, mereu pentru oameni! Este un om dedicat profesiei si in sprijinul oamenilor! Sunt onorata ca o cunosc! UN OM MARE CU UN SUFLET MARE!

 92. Daca ai avut ocazia sa discuti cu ea iti vei da seama ce om este !
  E un om echilibrat si cu bun simt.. pe langa asta te indruma in pasi frumosi spre viata in 2 si sa construiesti o familie.
  Pentru profesionalism am votat Rodica Craciun

 93. un suflet cald,un om de cea mai frumoasa omenie,o vorba dulce si un zambat sincer,asa se descrie un om de valoare cum e doamna Craciun rodica!

 94. UN OM SPECIAL de mare valoare pentru Colectivul starii civile pe care il conduce si nu in ultimul rand pentru locuitorii orasului Constanta.. UN OM FRUMOS si DEVOTAT cu care ne mandrim … !

 95. O doamna deosebita mereu in ajutorul oamenilor merita votata

 96. Cu adevarat Un om special, de mare valoare pt colectivul pe care il conduce , pentru locuitorii orasului Constanta ! Un Om frumos cu care ne mandrim !

 97. Un om deosebit, de valoare, dedicat profesiei si mereu in ajutorul oamenilor! Cu siguranță merita titlul de Om de onoare al orașului Constanta!

 98. Doamna Rodica Craciun un om deosebit , un om de nota 10 plus !

 99. Rodica Crăciun un om deosebit un prieten devotat si mereu in ajutorul oamenilor merita votată

 100. Rodica Crăciun este un om de nota zece. Merita să fie votată.

 101. Un om deosebit, un bun profesionist, un om de valoare. Merita sa castige pretiosul trofeu.

 102. Intotdeauna prietenia adevarata e durabila si statornica, chiar daca viata ne face sa nu mai avem timp sa visam ca altadata. Important este ca doamna RODICA CRACIUN esti langa noi atunci cand am nevoie de dumneaei. In cele mai grele momente, ea este cea care ne incurajeaza, ne sustine si ne ajuta sa ne ridicam. Doamna RODICA CRACIUN este un om de mare valoare al orasului nostru Constanta, cea care ne da echilibrul si linistea interioara de care avem atata nevoie. Nu stiu ce ne-am fi facut fara prietenia ei. Ii multumim ca este prietena noastra a constantenilor.

 103. Doamna Craciun Rodica ,un om deosebit care merita titlul de Om de onoare al orasului nostru.
  O femeie deosebita care are la a reusit de-a lungul carierei sale la Serviciul de stare civila Constanta
  Sa oficieze casatoria a 35000 de cupluri si nu numai,ori de cate ori i sa cerut ajutorul chiar si la ora tarzie din seara aceasta femeie poate si-a lasat musafirii in casa si a plecat sa rezolve problema.Sunt bucuros ca am avut onoarea de a va cunoaste doamna Craciun.Eu votez Ana Rodica Craciun la titlul de cetatean de onoare al orasului Constanta.

 104. Dna Craciun, sefa Serviciului de Stare Civila Constanta, reprezinta omul de valoare al Constantei care a fost, este si va fi alaturi de orice locuitor al Constantei in cele mai frumoase momente ale vietii sale si nu numai. Puteti gasi in dansa un om care va poate sprijini si care va ofera ajutorul in rezolvarea problemelor ce tin de starea civila a oricaruia dintre noi.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.