Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Asociatia Inomar Cluster

» Administratie | 2 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. I have met INOMAR and Stanica at the clusters international conference in Galati in 2016. To my humble opinion they are the most active innovation cluster in Romania at present!

  2. In ultimii ani, Dobrogea a resimtit lipsa dezvoltarii, promovarii si managementului pozitiv in multe domenii dar fac referire aici la turism…Iata ca de aproape un an si-a facut aparitia in comunitatea constantean o asociatie Inomar Cluster care deja a fost premiata de Camera de Comerț și Industrie a României – Gala Smart City Industry Awards, cu Premiul I, Categoria Mobility pentru serviciul-platformă INSTANTCOM. Inomar Cluster iși propune să contribuie la rezolvarea prolemelor turismului în Dobrogea prin dezvoltarea și promovarea unor soluții eficiente și inovative aplicabile întregului lanț de valoare al turismului, iar cțiunile Clusterului Inomar se subscriu politicilor Comisiei Europene și strategiei naționale în domeniu. De mentionat este si faptul ca este primul cluster din Dobrogea care a finalizat evaluarea ESCA și a devenit membru activ al rețelei European Cluster Collaboration Platform.
    Inomar Cluster poate fi considerat un “trendsetter” deja recunoscut in managementul modern al dezvoltarii destinatiilor turistice, iar reusitele sale intr-un timp asa scurt se datoreaza dlui Stanica Enache, presedintele asociatiei.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.