Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Cristina Scupra

» Academic | 12 comentarii | Acorda un calificativ

2015: A fost propusă de către constănțeni și câștigat trofeul „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” – ediția a cincea pentru contribuția remarcabilă în domeniul Academic.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acesteia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Doamna Cristina Scupra merita tot respectul! Foarte rar veti intalni un cadru didactic, care sa isi dea interesul pentru elevii sai. Dansa, daca ar putea, s-ar pune de fiecare data pe locul 2, doar pentru a-i ajuta pe ceilalti. Sunt mandra ca am ajuns sa o cunosc pe dansa si de asemenea pe dl. George Scupra. O familie minunata, de aceea va recomand sa o votati atat pe doamna Scupra cat si pe sotul dansei.

 2. Cristina defineste argumentul ideii,ca generatia tanara poate puncta excelent si cu brio,orice domeniu lucrativ.Evidenta ce darama mitul mioritic al habarnismului tinerilor de azi.. Intamplator,o cunosc pe Cristina, inca de pe vrema copilariei,si,mereu am remarcat un ceva in plus in structura ei intelectuala, anume…potentialul. Potential,ce in orice etapa a evolutiei ei intelectuale si profesionale de mai tarziu,o clasa si o claseaza,cu un pas inaintea celorlalti, intro competitie corecta.Ii doresc succes omului Cristina si dascalului Cristina Scupra.

 3. Spirit tanar,cu o excelenta pregatire profesionala, doamna director Scupra Cristina merita si recunoasterea publica,avand-0 deja pe cea a cadrelor didactice,a elevilor si parintilor Liceului Tehnologic Ion Podaru,Ovidiu,deoarece in activitatea dansei a dat intotdeauna dovada de profesionalism si a pus mult suflet in tot ceea ce a realizat.

 4. Un cadru didactic bine pregatit,modesta o buna familista ceea ce o face de invidiat,va recomand cu tot respectu votati doamna Cristina Scupra si totodata dl.George Scupra.

 5. Sunt trei termeni care o definesc si care o fac sa atinga perfectiunea:modestie,onestitate si profesionalism!Un exemplu de urmat pentru cei tineri!Felicitari!

 6. Un om cu adevarat de exceptie,un dascăl desăvârsit care isi pregateste elevii cu dăruire, un om care formeaza valori!

 7. Un castig pentru toti elevii, un om cu adevarat muncitor, ambitios, un cadru didactic de exceptie! EClasele la care preda sunt pregătite atat pentru examene,cat si pentru viata! Un om care traieste pentru a oferi alti oameni de valoare!

 8. Un cadru didactic extraordinar, un manager ambitios care traieste pentru invatamant! Un om pregatit, pentru care , copiii sunt pe primul loc si mereu foarte bine pregatiti!

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.