Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Daniela Dumitrescu

» Cultura Si Arta | un comentariu | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. Dana Dumitrescu este actualul Director General al Teatrului de Stat Constanța și una dintre cele mai bune actrițe, de un profesionalism desăvârșit, doctor în teatru, pedagog de excepție. Personalitate emblematică, care s-a implicat în cultura orașului Constanța realizând în vara anului 2017 cea de-a doua ediție a festivalului antic „MITURILE CETĂȚII”, festival internațional, despre care criticii teatrali n-au avut decât cuvinte de laudă în cronicile celor mai cunoscute reviste de gen. Astfel, timp de 10 zile, publicul constănțean s-a bucurat de spectacole aduse din toată țara.
    A a adus regizori de marcă la Teatrul de Stat Constanța, a propulsat tinere talente, a dus trupa de teatru în festivaluri de teatru din toată țara și chiar și în străinătate pormovând astfel cultura constănțeană, a creeat din ziua de vineri – o zi dedicata tot culturii, zi în care Teatrul de Stat susține spectacole și totodată, a regizat unul dintre spectacolele care se joaca cu succes la public de peste 6 ani (Gâlcevile din Chioggia). Astfel,Teatrul de Stat a adus și mai multă lume, în special tineri care au venit tot mai mult către teatrul ce oferă publicului 3 spectacole pe săptămână oferindu-le bucurie spirituală, posibilitatea de se relaxa sau de a-și pune întrebări, și de a trăi odată cu personajele preferate din teatru românesc sau universal. A fost profesor universitar si s-a implicat în construirea unor destine, personalități artistice pe care i-a format ca actori și care astăzi joacă în teatre profesioniste din țară.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.