Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Despre noi
DESPRE NOI

În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării oraşului, Asociaţia Pangeea dedică oamenilor de valoare ai Constanţei un eveniment special plănuit să aibă loc an de an în luna martie. În ultimii opt ani au fost oferite trofee de excelenţă personalităţilor care au realizat lucruri remarcabile, care au reprezentat cu succes spiritul constănţean şi au luptat pentru un loc fruntaş, în orice domeniu au activat.
„Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” reprezintă o recunoaştere publică a reuşitelor unora dintre cei mai valoroşi oameni ai ţării, care au contribuit la dezvoltarea oraşului-port Constanţa. În cadrul galei sunt recunoscute personalităţi care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşoară, se constituie în modele pentru societatea românească. Gala „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” poartă amprenta Asociaţiei Pangeea. Pangeea recunoaşte valoarea şi îi preţuieşte pe cei care o păstrează. Accesează pagina de Arhivă pentru a surprinde momente din cadrul edițiilor anterioare ale Galei „Zece Oameni de Valoare pentru Constanța”.


Propuneri Oameni de Valoare

1. Prof. Univ. Dr. Vasile Sarbu
2. Valentin Vrabie
3. Teodor Danci
4. Carmen Lungu
5. Cojoc Marioara
6. Simona Amanar
7. Razvan Florea
8. Iliuta Floroiu
9. Daniela Vladescu
10. Simona Halep
11. Maria Magiru
12. Corina Martin
13. Daniela Sofronie
14. Doina Pauleanu
15. Stefan Costache
16. Adrian Gemanaru
17. Alina Vasea
18. Carmen Aldea Vlad
19. Ileana Sipoteanu
20. Dan Mihai Ionescu
21. Gheorghe Hagi
22. Valentin Ciorbea
23. Florin Munteanu
24. Elizabeta Samara
25. Prof. Univ. Dr. Victor Ciupina
26. Fundatia Baylor Marea Neagra
27. Crucea Rosie filiana Constanta
28. Nermin Hogea
29. Gaju Mariana

Pagina propuneri

Oameni de Valoare ediție 100 centenar România

In semn de apreciere pentru contributia adusa la dezvoltarea orasului, la 100 de ani de la infaptuirea Marii Uniri, Asociatia Clubul Isis pregateste o editia speciala  „Gala 100 Oameni de Valoare ai Constantei’, implicand societatea civila, prin punerea la dispozitie a unei platforme on-line interactive.

Prin intermediul acesteia, constantenii vor avea posibilitatea de a propune personalitati care, gratie realizarilor, reprezinta orasul Constanta si sunt figuri emblematice ale acesteia.

100 de ani Romania – Centenarul Marii Uniri
100 de personalitati ale Constantei demne de o recunostinta publica in cadrul editiei speciale
100 de trofee

Proiectul este structurat astfel:

Etapa 1 – perioada 1 octombrie – 20 decembrie 2018 – propunerea personalitatilor

Etapa 2 – perioada 21 decembrie – 30 decembrie 2018 – evaluarea propunerilor

Etapa 3 – 24 ianuarie 2019 – Gala  100 Oameni de Valoare – Centenarul Marii Uniri

Motivatia editiei speciale 100 de ani Romania – Centenarul Marii Uniri este promovarea personalitatilor ce au marcat si jalonat istoria locala, dar si a celor care isi inradacineaza notorietatea in prezentul social, economic, cultural etc spre o mai puternica influenta si calauzire in modelarea constiintei si a idealurilor prezenta.

Oportunitatea editiei speciale este data de necesitatea realizarii unui bilant valoric al personalitatilor si constiintelor ce au marcat traseul istoriei locale capata valente absolute, grefate de valul de patriotism generat de aniversarea centenara a Romaniei.

Impactul editiei speciale este dat de cresterea prestigiului cultural al orasului de la malul marii, cresterea vizibilitatii comunitatii constantene, stimularea interesului pentru valorificarea initiativelor ce au scop primordial educatia, traditiile si obiceiurile specifice comunitatilor care formeaza spatiul dobrogean, imbunatatirea imaginii celor implicati in proiect si cunoasterea istoriei Dobrogei noastre

Obiectivele urmărite prin realizarea acestei editii speciale sunt promovarea valorilor constantene, stimularea populatiei in vederea implicarii in acest proces de reconstructie morala a a societatii, promovarea culturii si valorilor sociale sub toate aspectele sale, cresterea interesului membrilor comunitatii si implicarea lor in proiecte interactive, realizarea unui spectacol cu traditie, emblema a orasului, evidentierea avantajului competitiv al orasului Constanta in calitate de oras cu istorie milenara, precum si ridicarea nivelului de cunostinte pe plan cultural, social si uman al tinerilor, impreuna cu implicarea cetatenilor in proiecte ce vizeaza activitati cu caracter cultural, profesional si de angajare civica.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.