Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Dima Robert Ionut

» Dezvoltarea Societatii | 3 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Ce inseamna sa antrenezi viitorii debateri? Sa vezi potentialul celor mai tacuti dintre bobocii care vor sa invete sa dezbata, sa crezi in ei atunci cand ei nu pot si sa le dai drumul atunci cand sunt gata sa zboare, apoi sa te pregatesti pentru altii care o sa vina.
  Ca fost copresedinte al celui mai mare club de dezbateri din Constanta, Dima a antrenat trei generatii de debateri, care mai apoi au ajuns castigatori de finale nationale, urmandu-i exemplul.
  Eu si mulți alți debateri ne datorăm evoluția implicării lui Dima in ceea ce inseamna un club de dezbateri – initierea bobocilor in tainele “certurilor organizate”, organizarea competitiilor de selectie interna, pregatirea saptamanala pentru concursurile nationale si acel bine-venit “hai ca poti!”. Competitii precedate de nopti nedormite pentru pregatirea cazurilor, fiindca punctualitatea nu este un punct forte al debaterilor, prietenii din alte colturi de tara, cunoscuti la concursuri in deplasare si o evolutie in ceea ce priveste curajul de a vorbi in public, de a-ti exprima ideea fata de un anumit subiect si de a o face liber – totul datorita lui Dima. Caci fara el, noi nu am fi ajuns unde suntem astazi. El ne-a schimbat, prin devotamentul de care a dat dovada fata de clubul nostru, pe noi si pe cei din jur; si va asigur ca este o schimbare in bine.

 2. Il cunosc pe Dima Robert de 4 ani si am urmarit procesul sau de dezvoltare de la un baiat de la tara nevoit sa se descurce de unul singur intr-un oras de necunoscuti si care avea o dorinta puternica de a se afirma si a se face auzit, la un model demn de urmat in societate. Pot spune cu sinceritate ca el este un om ambitios, dedicat si un adevarat exemplu pentru toti cei din jur.

 3. Dima Robert este cea mai implicata, ambitioasa si determinata persoana pe care o stiu. El, spre deosebire de tinerii de varsta lui, isi umple timpul cu o multime de activitati ce dezvolta societatea.
  In primul rand, Dima Robert este copresedintele celui mai dezvoltat si activ club de dezbateri academice din Constanta. Nu numai ca prin perseverenta si seriozitatea lui a castigat nenumarate dimplome si premii, dar el a pregatit peste 200 de alti elevi in acest domeniu. In fiecare sambata venea la liceu patru ore, isi pregatea materiale de acasa si organiza activitati doar ca sa invete niste elevi cum sa dezbata si ca sa ii pregateasca de competitii nationale si internationale. De asemenea, implicarea lui se vede si din cele patru concursuri de dezbateri locale pe care le-a organizat. O multime de tineri pot spune cat de mult i-au ajutat dezbaterile academice ca sa se dezvole, iar aceasta dezvoltare a fost posibila darorita lui Dima.
  El nu s-a ocupat doar de dezvoltarea tinerilor, care reprezinta viitorul societatii, dar a societatii in intregime, fiind fosrte activ in cadrul clubului de elevi liberali romania, unde este si presedinte. Despre acest domeniu nu stiu prea multe, dar il stiu pe Dima si va asigur ca implicarea lui a fost cel putin 100%.
  Dima, nu numai ca merita sa fie nominalizat pentru dezvoltarea societatii, dar merita cu siguranta sa castige.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.