Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Prof. Dinu Gheorghe

» Academic | 6 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. Dnu profesor Dinu,este un om cu o valoare inalta,
    celebru avocat al Romaniei, reprezinta Romania cu succes la congrese si simpozioane stiintifice, desfasoara activitati caritabile, A scos zeci de cadre juridice care au ajuns judecatori cu inalta valoare, Este omul care isi iubeste tara si oamenii din jurul lui, Multumesc ,

  2. Cu aleasa consideratie ! Atat ca profesor cat si ca decan a reusit sa scoata promotii foarte bine pregatite de juristi, care astazi sunt onorabili judecatori, avocati, procurori, notari, executori judecatoresti etc. Ca avocat dl. Gheorghe Dinu a castigat cazuri dificile fiind unul dintre celebrii avocati din Romania. Dl avocat Gheorghe Dinu este si PrimvicePresedinte al Tribunalului Arbitral Comercial International de pe langa Camerele Comerciale Bilaterale Internationale ale Romaniei. Domnia sa a reprezentat Romania cu succces la congrese si simpozioane stiintifice in tari ca SUA, Franta, Germania, Italia, anglia, Cipru, Geneva etc. Nu in ultimul rand domnia sa desfasoara activitati civice in fundatii si asociatii prin care promoveaza principiile democratiei si a statului de drept. Da, Gheorghe Dinu este un cetatean de onoare al Constantei ,cu care trebuie sa ne mandrim !

  3. Conferentiar univ .dr. la Facultatea de Drept din Constanta ,avocat ,este un profesor de exceptie ! Prin devotamnetul si ambitia pentru buna pregatire a studentilor sai ,a reusit sa scoata de-a lungul anilor juristi pe banda rulanta ! In Facultatea de Drept este indragit de studenti chiar daca este mai exigent ,pragmatic si totodata carismatic ! Datorita domiei sale astazi multi dintre studentiii sai au reusit sa profeseze in domenuil justitiei ! Va multumesc !

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.