Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Dr. Cristina Ramona Duță

» Academic | 2 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. Indiscutabil doamna Duta Ramona Cristina este un profesionist.O demonstreaza cu prisosinta in calitatea sa de magistrat si din cate am aflat si in calitatea de cadru didactic.Activitatea publicistica este de asemenea un argument important atunci cand se doreste a se identifica un specialist “adevarat”.Ceea ce ma impresioneaza insa in mod deosebit , este faptul ca doamna magistrat stie sa respecte celelalte profesii juridice , este lipsita de aroganta , are mult bun simt , stie sa asculte oamenii care vin sa-si spuna necazul in fata instantei , stie sa fie ferma atunci cand este cazul.
    Respectul aratat oamenilor este ceea ce trebuie sa ne impresioneze.In ziua de astazi , cand educatia lasa tot mai mult de dorit , oamenii de acest fel trebuie sa fie modele pentru ceilalti .Eu cred ca Duta Cristina Ramona este un model pentru orice tanar care isi doreste sa devina magistrat.Altfel spus , pentru calitatile sale morale deosebite cred ca isi merita locul intre oamenii de valoare ai acestui oras .

  2. Doamna judecător Cristina Ramona Duță se numără printre cele mai apreciate cadre didactice ale Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța, unde susține activitatea de predare la disciplinele Drept european și Drept comparat. Sisteme de drept, precum și orele de seminar la disciplina Drept civil pentru studenții din anul II. Începând din acest an, coordonează activitatea cercului științific studențesc în materia dreptului civil. Alături de bogata experiență pe care o are ca practician al dreptului (fiind pentru trei ani președintele secției I civilă a Tribunalului Constanța), este doctor în drept și autoare a mai multor articole de specialitate publicate în țară și în străinătate. Pentru aceste motive, studenții FDSA consideră că merită să se numere printre cei mai valoroși oameni ai Constanței!

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.