Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

drd. George Nicolae

» Dezvoltarea Societatii | 2 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Pentru implicare inactivitatea desfasurata de comunitatea noastra Edinstvo , de continuare si pastrare a valorilor culturale specifice.

 2. Consider ca persoana nominalizata de mine merita din plin un astfel de premiu, avand in vedere urmatoarele considerente:
  – pana la inceputul acestui an a condus Detasamentul de Pompieri Constanta Oras (cel mai mare detasament din judet, care gestioneaza peste jumatate din toate interventiile I.S.U. Dobrogea Constanta).
  – a coordonat anual peste 600 de interventii specifice pompierilor (incendii, descarcerari, inundatii, persoane inecate, explozii, inzapeziri, salvari de la inaltime, cautare-salvare etc.).
  – daca adaugam si activitatea S.M.U.R.D, a coordonat peste 10.000 de interventii anual.
  – prin deciziile luate, prin coordonare sau prin conducerea efectiva a interventiilor, a salvat viata mai multor oameni sau nenumarate bunuri materiale (agoniseala multora), animale etc.
  – populatia Constantei ii cunoaste activitatea.
  – presa ii cunoaste activitatea.
  – in anul 2012, cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania, a primit o diploma de onoare din partea Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, pentru curajul, onoarea si devotamentul dovedite in slujba comunitatii.
  – de Ziua Marinei, a primit multumiri oficiale din partea Comandamentului Flotei pentru implicarea in organizarea evenimentelor si pentru cum a coordonat activitatea specifica in Centrul operational de Coordonare a actiunilor.
  – momentan ajuta populatia in calitate de specialist, din pozitia de director general al celei mai puternice companii de aparare impotriva incendiilor din Constanta.
  – coordoneaza activitatea Comunitatii etnicilor bulgari din Dobrogea Edinstvo.
  Si lista poate continua.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.