Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Ghițoiu Daniela

» Dezvoltarea Societatii | un comentariu | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Doresc ca doamna Daniela Ghițoiu să fie nominalizată, pentru a-i întoarce (într-o formă minimală, ce-i drept) toate lucrurile minunate pe care le-a făcut pentru noi, tinerii.
  Numele meu este Andreea și sunt voluntar in asociația Together Everyone Achieves More (TEAM). Daniela Ghițoiu este președinta acestui ONG, este persoana responsabilă de creșterea mea și a altor aproximativ 2760 de voluntari din toată țara. Ea ne învață ce înseamnă să fim responsabili, ne implementează, în mod mai mult sau mai puțin conștient, un set sănătos de valori, ne îndrumă, ne sprijină și ne coordonează. Toate acestea au fost si sunt posibile prin proiectul “Zâmbete pentru viitor”, implementat în peste 20 de structuri naționale (școli și licee), cele mai multe fiind în Constanța, proiect dedicat dezvoltării personale și a formării liderilor de tineret.
  Fără Dana, așa cum îi spunem toți, noi n-am putea fi cine suntem, cum suntem și nu am putea să facem ce ne place: să ajutăm tinerii și nu numai – întreaga societate, prin activitățile și proiectele noastre; să împărțim zâmbete și să creștem inteligența emoțională prin joc, să ne reamintim constant să ne bucurăm de viață și să fim oameni cu principii.
  La baza tuturor acțiunilor și bucuriilor noastre stă inițiativa Danielei Ghițoiu de a forma TEAM și de a se implica în dezvoltarea societății. Ea este modelul nostru de “schimbă-lume”!

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.