Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Metin Cerchez

» Politica | 13 comentarii | Acorda un calificativ

A fost propus de către constănțeni la cea de-a patra ediţie “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, la secţiunea Politică.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acestuia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Un om deosebit metin cerchez,cum rar intalnesti !!!la multi ani cu ocazia lui de nastere azi 30 iulie.tot binele din lume va doresc!Sa ne traiti!

 2. Il apreciez pe Dl Cerchez pentru puterea cu care exprima adevarul. Il consider un om corect, avand scopuri inalte.

 3. Sbscriu nominalizării domnului Metin Cerchez,l-am urmărit încă de cînd era parlamentar,după părerea mea este un om vertical care a avut multe iniţiative parlamentare bune pentru noi şi este un om drept care spune lucrurilor pe nume,nu s-a dat după cum bate vîntul,a rămas fidel convingerilor şi crezurilor sale şi din cauza asta i s-au pus în cîrcă multe neadevăruri de către cei pe care i-a incomodat!

 4. Buna ziua, pentru a putea fi afisate pe site, comentariile utilizatorilor trec printr-un proces de validare. Ne dorim sa dezvoltam o platforma care sa aiba la baza principii fundamentale precum corectitudinea, transparenţa, promovarea valorilor morale şi identificarea unor modele demne de urmat, deziderate ce nu pot fi atinse decât prin adoptarea unui comportament verbal civilizat. Conform regulamentului, comentariile care aduc afronturi, urmăresc să denigreze sau conţin injurii, limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau ură nu sunt aprobate şi afişate pe site.
  Va felicitam pentru nominalizare si va asiguram de tot respectul si sustinerea noastra!

 5. O persoana onesta,cu suflet mare, iubitor fata de semeni si necuvintatoare ,competent in realizarile sale. Un om cu un puternic caracter.

 6. De ce stergeti comentariile?nu e frumos sa va ofticati…Stiu ca e aranjat tot,dar nici asa

 7. O persoana onesta , cu suflet mare , iubitor fata de semeni si necuvintatoare, competent in realizarile sale. Un om cu un puternic caracter!

 8. Un roman adevarat! Mult mai roman decat multi dintre noi. Toata stima!

 9. Ne dorim oameni de valoare asa cum e Metin Cerchez.Iti incredintam votul nostru pentru ca stim ca prin curajul si devotamentul tau ne vei schimba drumurile in viata.

 10. Rar mi-a fost dat sa cunosc oameni cum e Metin Cerchez cu un curaj iesit din comun de a spune lucrurilor pe nume.Ca membru al Comisiei de Siguranta Nationala si sef Comisie Anticoruptie din Min Justitiei,cu siguranta are acces la informatii despre mafia din Romania.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.