Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Niculina Lucan

» Dezvoltarea Societatii | 2 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. Multumesc din suflet, Carmen, pentru nominalizarea de anul acesta la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, sectiunea Dezvoltarea Societatii, cat si pentru aprecieri. Pentru mine a fost o adevarata surpriza cand mi-ai dat vestea, dar si o mare onoare venita din partea unui om cu care fac echipa de ani de zile si care mi-a demonstrat ca are incredere in mine si familia mea! Indiferent de rezultatul final, sunt mandra de reusitele mele, de oamenii pe care i-am cunoscut, de prieteniile pe care le-am legat si de faptul ca pot sa realizez tot ce mi-am dorit, alaturi de oameni frumosi care fac cu pasiune si daruire munca de voluntariat! Sunt omul care nu alearga niciodata dupa lauri, diplome, premii.. Pentru mine, cea mai mare multumire este aceea de a-i face fericiti pe cei din jurul meu, de a le aduce un zambet pe chip, de a le oferi o imbratisare calda si o vorba buna! Toate realizarile mele au fost posibile cu ajutorul familiei, care s-a implicat la fel de mult ca si mine, dar si cu ajutorul echipei de voluntari, care mi-a fost mereu alaturi! Va iubesc si va multumesc tuturor pentru sprijinul de care ati dat dovada, dar si celor care m-au sustinut si ma sustin in continuare! Doamne ajuta!

  2. Un OM implicat in problemele comunitatii, cu peste 6 ani de voluntariat pe care i-a parcurs alaturi de familie, voluntari la randul lor la Crucea Rosie Constanta. Doamna Niculina este presedinta a Subfilialei de Cruce Rosie Navodari, iar activitatile desfasurate alaturi de elevii scolilor din localitate a adus de multe ori zambetele pe buzele batranilor din camine si nu numai!
    Lupta pentru binele societatii alaturi de intreaga ei familie, fac voluntariat si il fac bine. Este un OM cu care ne mandrim. Este deja un OM de valoare pentru noi.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.