Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Ozun Mihaela

» Sport | 8 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. o fata ambitioasa, plina de energie si cu foarte mult bun simt. Mult succes, Mihaela!

 2. este un exemplu ptr noi si copii nostri!!!
  Numai faptele fac sa cunoastem ceea ce suntem. (Moliere)

 3. Cine este Mihaela Ozun? Pentru ce consider ca este un om de valoare al Constantei?
  Mihaela este o persoana vrednica de stima, cu insusiri deosebite.
  Ce o face deosebita? In ea se imbina calitatile esentiale pentru ca o persoana sa fie valoroasa. Toate realizarile sale, pana acum la 24 de ani, ma duc cu gandul catre calitate, ambitie, inspiratie, lupta, anduranta, perseverenta, depasire a capacitatilor fizice, valoare.
  Mihaela Ozun face performanta la nivel inalt in volei, este componentă a lotului național și joacă pe postul de libero la UVT Agroland Timișoara. A inceput voleiul in orasul ei natal, Medgidia, de la varsta de 7 ani, a continuat la Pitesti, Piatra-Neamt, Targu Mures si apoi la CSM Bucuresti, toate echipe de prima divizie. A iesit de sase ori campioana nationala cu echipa, la care se adauga premiul individual de cel mai bun libero. Impreuna cu CSM Bucuresti, s-a calificat cu echipa in finala Challenge Cup, competitie pe care au si castigat-o. Ce o face deosebita pe Mihaela? Ea s-a născut, cu un handicap, numit sechele amniotice. Ganditi-va, daca noi avem 10 degete la ambele maini, ea are doar 5.
  Medicii nu au avut ce să-i facă, iar părinţii s-au mulţumit cu gândul că au un copil frumos şi sănătos, dar în acelaşi timp au început lupta pentru a-i oferi o viaţă normală în ciuda acestui handicap. Nerabdarea si dorinta ei de a face volei au facut ca parintii sa o indrume spre acel sport.
  Mihaela face orice lucru la fel ca toata lumea datorita ambtiei
  Ea poate fi un exemplu de caracter pentru oricine. A ajuns una dintre cele mai bune voleibaliste din România, în ciuda acestui handicap. Nu vorbeşte despre acest lucru, pentru că nu vrea să fie considerată “ciudată”.
  Personalitatea a ajutat-o încă de la grădiniţă să interacţioneze cu ceilalţi copii în mod normal, neavând probleme, dar la vârsta aceea nu ştia dacă era ea puternică sau erau toţi prea mici ca „sa inteleaga ce se întâmplă”. Totul mergea perfect, la şcoală era mereu prima din clasă, prietenii ii erau mereu alături, iar voleiul era totul pentru ea. Cu toate astea, viaţa o punea mereu la încercare, timpul trecea si tot mai mulţi oameni din volei se interesau de ea, mai multe jucătoare nu înţelegeau cum reuşea să faca asemenea efort sportiv. Are un handicap care pe multi i-ar fi izolat de colectivitate.
  Mihaela Ozun a fost sefa clasei, sefa pe liceu. Este stangace, insa scrie cu dreapta. Cheia succesului pentru ea este ca niciodata nu s-a gandit de ce este asa. Nu s-a vazut diferita, nu s-a gandit ca trebuie sa fie trista pentru ca are cinci degete.
  Postul pe care-l joaca, cel de libero, este foarte solicitant, necesita folosirea palmelor mai mult ca oricare alt post, dar asta nu a împiedicat-o ca după 5 ani să câştige premiul de cea mai bună jucătoare pe postul ei. Antrenorii si familia au crezut in ea si au ajutat-o sa invinga.
  Mihaela Ozun este cel mai bun exemplu de ambitie. Ea considera ca nu-i lipseste nimic .
  Da, Mihaela Ozun este un om de valoare al Constantei. Ea este un exemplu pentru fiecare dintre noi, un exemplu de motivatie si daruire, ea ne arata ca se poate. Atunci cand exista dorinta de autodepasire, tu te poti ajuta sa-ti atingi orizonturile, sa-ti depasesti limitele, fara a tine cont de obstacole, chiar daca ceilalti iti spun ca nu se poate.
  Daca si voi credeti in puterea oamenilor de a reusi, va invit sa votati un om, o persoana remarcabila, un exemplu pentru noi si copiii nostri.
  Are nevoie sa fie cunoscuta, apreciata si recunoscuta pentru resursele ei interioare care o ajuta sa faca performanta, ducand sportul dobrogean la nivel inalt.
  Mihaela Ozun – Om de valoare pentru Constanta!

 4. Medgidia o susține pe Mihaela! Un exemplu de ambiție și profesionalism!

 5. E un exemplu pentru noi si generatiile care vin ca prin vointa, perseverenta si ambitie iti poti atinge idealurile si scopurile propuse fara a te inpedica de barierele naturele..

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.