Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Prof. Univ. Dr. Adrian Stoica

» Academic | un comentariu | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. Prof.univ.dr. Adrian Stoica este decanul Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța din anul 2015. Ca executor judecătoresc a avut o implicare profundă în problemele curente ale profesiei, fiind timp de mai mulți ani membru al conducerii Uniunii Internaționale a Executorilor Judecătorești. Are meritul de a fi început un amplu proces de reformă în cadrul FDSA, aducând în fața studenților cadre didactice de renume, precum Prof.univ.dr. Romeo Popescu (Universitatea din București, membru al comisiei de redactare a noului Cod civil), dar și practicieni ca dr. Mihaela Mocanu (judecător, vicepreședinte al Tribunalului Constanța). Promovabilitatea la examenele de intrare în profesii juridice a crescut anul acesta grație schimbărilor promovate încă din vremea în care a deținut funcția de prodecan (2014-2015), iar vizibilitatea FDSA a crescut prin evenimentele (conferințe, sesiuni științifice studențești, întâlniri cu practicieni, procese simulate) organizate la un nivel calitativ nemaiîntâlnit. Pentru faptul că îi pasă cu adevărat de această facultate, credem că domnul decan Adrian Stoica merită să se numere printre cei mai valoroși oameni ai Constanței!

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.