Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Regulamentul Campaniei pentru ediția a VIII-a

 

Intrebări frecvente

Aici poți găsi răspunsul la cele mai frecvente întrebări referitoare la campania „10 Oameni de Valoare pentru Constanța”.

Care sunt etapele campaniei?

Începând cu data de 1 octombrie şi până în ziua de 31 a lunii decembrie 2017 este programată perioada de propunere, urmată de perioada de votare (8 ianuarie – 28 februarie 2018).
Poţi propune doar dacă ţi-ai creat un cont de utilizator!

Pentru a face o nominalizare, pașii pe care trebuie să ii urmaţi sunt simpli. Cu un click pe butonul Intră în cont (sau pe Creare cont) veţi fi ghidaţi către un formular în care trebuie să completaţi toate câmpurile. Este necesar să folosiţi o adresă de email valabilă pentru că veţi fi nevoiţi să vă accesaţi contul personal pentru activarea contului Oameni de Valoare. Imediat după aceea, reveniţi pe pagina www.oamenidevaloare.ro, la secţiunea Intră în cont, introduceţi parola şi veţi fi direcţionaţi în panoul de propuneri. Completaţi fiecare câmp iar la final faceţi un click pe butonul Trimite.

Pracurgând aceşti paşi, nominalizarea a ajuns la noi, urmând să o supunem unei analize în scopul validării.

Care sunt criteriile de propunere?

Atunci când propui o persoană de valoare, îți recomandăm să ții cont de aptitudinile sale profesionale, modul în care își îndeplinește atribuțiile de serviciu și, nu în ultimul rând, care este conduita sa în societate. Vor fi validate numai acele propuneri care respectă criteriile următoare:

 • Persoana propusă nu a câștigat un trofeu „10 Oameni de Valoare pentru Constanța” la ultimele trei ediții precedente;
 • Propunerea este însoţită de o argumentarea judicioasă din punct de vedere etic, socio-profesional și moral;
 • A fost menţionată, în textul argumentării, contribuția personalității respective la dezvoltarea orașului Constanța;
 • Persoana menţionată este activă în domeniul în care a fost propusă;
 • A fost completat integral formularul de propunere afișat pe site;
 • Propunerea a fost trimisă în intervalul de timp alocat perioadei de propuneri, 1 octombrie – 31 decembrie 2017.

De ce nu apare propunerea mea pe site?

Propunerile personalităților sunt supuse validării în termen de 48 de ore și sunt afișate ulterior. Indiferent dacă acestea este sau nu validate, veți primi o notificare pe adresa de e-mail pe care ai furnizat-o atunci când ai completat formularul de propunere.

Cum pot să votez?

Regulamentul campaniei permite acordarea unui singur vot într-un interval de 24 de ore, unui singur candidat din fiecare categorie, voturi corespunzătoare unei singure adrese IP. Apasă butonul ”Votează” din dreptul persoanei pe care o apreciezi, în clasamentul afișat pe prima pagină.

Unde pot vedea clasamentul?

Odată cu lansarea sistemului de votare, vei putea vedea atât clasamentul intermediar la secțiunea Clasament de pe prima pagină.

Regulament

1 – Organizatorul campaniei „10 Oameni de Valoare pentru Constanța” este Asociația Pangeea, şi beneficiază de sprijinul Isis Hospital.

2 – Persoanele angajate Isis Hospital, respectiv Asociaţia Pangeea, nu pot fi recomandate în cadrul campaniei „10 Oameni de Valoare pentru Constanța” din rațiuni de imparțialitate și transparență.

3 – Persoanele câștigătoare la ultimele trei ediții ale campaniei „10 Oameni de Valoare pentru Constanța” nu pot fi recomandate, propuse sau votate în cadrul ediției curente a campaniei, pentru a oferi șansa la recunoaștere tot mai multor valori. Ne mândrim cu oamenii de valoare ai orașului Constanța, laureaţi ai edițiilor anterioare, și beneficiem de suportul acestora în demersul nostru continuu de a identifica și promova excelența.

4 – Propunerile pentru Oamenii de Valoare ai orașului Constanța (ediția a VIII-a) se fac în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2017.

5 – Propunerile personalităților din cadrul campaniei „10 Oameni de Valoare pentru Constanța” se efectuează prin intermediul site-ului www.oamenidevaloare.ro, vor fi supuse validării în termen de 48 de ore și ulterior vor fi afișate.

6 – Este necesară crearea unui cont pentru a primi acceptul de a propune.
Pentru a face o nominalizare, pașii pe care trebuie să îi urmaţi sunt simpli. Cu un click pe butonul Intră în cont (sau pe Creare cont) veţi fi ghidaţi către un formular în care trebuie să completaţi toate câmpurile. Este necesar să folosiţi o adresă de email valabilă pentru că veţi fi nevoiţi să vă accesaţi contul persoonal pentru activarea contului Oameni de Valoare. Imediat după aceea, reveniţi pe pagina www.oamenidevaloare.ro, la secţiunea Intră în cont, introduceţi parola şi veţi fi direcţionaţi în panoul de propuneri. Completaţi fiecare câmp iar la final faceţi un click pe butonul Trimite.

Parcurgând aceşti paşi, nominalizarea a ajuns la noi, urmând să o supunem unei analize în scopul validării.

7 – Asociația Pangeea își rezervă dreptul de a invalida acele propuneri care nu corespund următoarelor criterii:

 • Persoana propusă nu a câștigat un trofeu „10 Oameni de Valoare pentru Constanța” la ultimele trei ediții;
 • Propunerea este însoţită de o argumentarea judicioasă din punct de vedere etic, socio-profesional și moral;
 • A fost menţionată, în textul argumentării, contribuția personalității respective la dezvoltarea orașului Constanța;
 • Persoana menţionată este activă în domeniul în care a fost propusă;
 • A fost completat integral formularul de propunere afișat pe site;
 • Propunerea a fost trimisă în intervalul de timp alocat perioadei de propuneri, 1 octombrie – 31 decembrie 2017.

8 – Fiecare persoană propusă în cadrul campaniei va putea fi inclusă într-o singură categorie din cele 10 domenii de activitate.

9 – Perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2018 este destinată strict procesului de votare pentru persoanele nominalizate ca Oameni de Valoare până la data de 31 decembrie 2017.

10 – Voturile acordate persoanelor propuse ca Oameni de Valoare (ediția a VIII-a) vor putea fi acordate prin intermediul sistemului electronic de votare de pe site-ul www.oamenidevaloare.ro

11 – Regulamentul campaniei permite acordarea unui singur vot într-un interval de 24 de ore, unui singur candidat din fiecare categorie, voturi corespunzătoare unei singure adrese IP.

12 – Tentativele de fraudare a sistemului de votare le acordă Organizatorilor dreptul de a anula respectivele voturi și de a bloca utilizatorul.

13 – În scopul de a proteja valorile campaniei „10 Oameni de Valoare pentru Constanța”, rezultatele finale ale etapei de votare vor fi supuse unui proces suplimentar de jurizare și validare, în cadrul căruia vor fi luate în considerare într-o proporție de 60 propunerile pentru Oameni de Valoare favorizate de cele mai multe voturi, 40% fiind ponderea acordată de membrii comitetului director ai Asociației Pangeea.

14 – Premiile se anunță public și se acordă în cadrul Galei „10 Oameni de Valoare pentru Constanța” care se va desfășura pe parcursul anului 2018, la o data ce va fi anunţată de organizatori. Locația și data evenimentului vor fi comunicate public.

15 – Premiile campaniei „10 Oameni de Valoare pentru Constanța” constau în conferirea unor trofee și nu în acordarea de recompense financiare.

16 – Premiile nu pot fi cedate de către câștigători unor terțe persoane, acestea fiind nominale și reprezentând rezultatul sufragiilor publicului și a unui proces complex de jurizare.

17 – În mod excepțional, Organizatorii își rezervă dreptul de a acorda premii speciale unor personalități care nu au fost propuse de către public sau nu au întrunit numărul maxim de voturi în cadrul uneia dintre categoriile supuse regulamentului campaniei „10 Oameni de Valoare pentru Constanța”.

18 – Premiile acordate pot fi retrase public de către Organizatori în cazul în care acțiunile întreprinse de către câștigători ulterior acordării acestora, contravin valorilor și criteriilor care au determinat desemnarea lor ca Oameni de Valoare pentru Constanța.

19 – Campania „10 Oameni de Valoare pentru Constanţa” are ca principii fundamentale corectitudinea, transparenţa, promovarea valorilor morale şi identificarea unor modele demne de urmat, deziderate ce nu pot fi atinse decât prin adoptarea unui comportament verbal civilizat. În consecinţă, comentariile care aduc afronturi, urmăresc să denigreze sau conţin injurii, limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau ură nu vor fi aprobate şi afişate pe site.

20 – Prin furnizarea datelor personale, utilizatorii site-ului www.oamenidevaloare.ro își dau acordul ca acestea să fie utilizate doar în scopul transmiterii de informări periodice din partea Organizatorilor către aceștia, cu o frecvență nu mai mare de o dată la 2 săptămâni. Ulterior, utilizatorii pot opta pentru dezabonarea de la sistemul electronic de informare.

21 – Organizatorul se obligă să respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protecția datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorii se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților/câștigătorilor și să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial și legislației în vigoare.

22 – Regulamentul Oficial este disponibil pentru toți cei interesați, pe site-ul www.oamenidevaloare.ro. Prin participarea la această campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament Oficial.

23 – Organizatorii își rezervă oricând dreptul de a schimba condițiile de desfășurare a campaniei dacă împrejurările impun acest lucru.

 

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.