Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Asociatia Taranii Dobrogeni

» Dezvoltarea Societatii | 27 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Grupul Taranii Dobrogeni a pus pe primul loc producatorii mici (taranii) care nu aveau nicio sansa de a oferi cuiva bunatatile facuta in propria ograda. Grupul a ajutat atat producatorii cat si clientii care cautau un produs bio si diversitatea ofertelor a creat un loc pentru fiecare producator. Am avut clienti foarte seriosi si recunoscatori cu care vom avea placerea sa mai colaboram. Felicitari celor care au avut initiativa si curajul de a schimba ceva! Bravo 👍

 2. buna ziua eu am fost multumita de dna Toma Irina pt produsele oferite de dansa o recomand cu placere ma bucur ca m am inscris in grupul taranii dobrogeni Felicitari !

 3. O initiativa excelenta! Multumim adevaratilor producatori cu ajutorul carora putem spera la o alimentatie mai sanatoasa!

 4. Pentru sanatatea noastra! Pentru sanatatea celor mici ! Pentru o viata fara medici ! Succes ! Cel mai frumos si bun lucru este acest grup ! Sa traim !

 5. Felicitări pentru initiativa, va doresc multa rabdare si putere sa dezvoltati aceasta comunitate, care, din cate stiu este cea mai mare de acest gen, la nivel de regiune. Din pacate nu toata lumea intelege si apreciaza eforturile voastre de a ne ajuta sa mancam sanatos, dar cu timpul, sunt convins ca multi vor înțelege ce capcane ascund produsele din rafturile hipermarketurilor.
  Inca o data felicitări, primiti votul meu si toata aprecierea!

 6. Nu stiu daca exista si in alte zone din tara asemenea grupuri dar eu ,sunt foarte multumita si onorata ca sunt un onest beneficiar al produselor dumneavoastra. Apreciez ceea ce faceti dvs ,organizatorii si fondatorii acestui grup, si apreciez munca adevaratilor tarani de pe aceste meleaguri, o munca grea ,pe care observ ca o fac cu drag si cu multe sacrificii. Tot respectul pentru producatorii adevarati ,pentru cei care muncesc pamantul si pentru cei care cresc animale pentru ca noi sa beneficiem de produse cat mai naturale si bune. Eu ,persnal , va multumesc pentru ceea ce a-ti facut in 2016.

 7. Cinste voua copii! Nu uitati vreodata scopul initial! Sunteti pentru mine sursa de energie pozitiva. Va multumesc ca existati.

 8. Este o comunitate aparuta si sustinuta in mod sanatos de catre dobrogeni.

 9. Cu siguranta multi constanteni au auzit de comunitatea Taranilor Dobrogeni,poate cea mai mare comunitate on line din Dobrogea, peste 50 000 membri…De aproape un an aceasta comunitate s-a organizat intr-un ong de succes care sustine si promoveaza micii producatori,micii gospodari din mediul rural dobrogean. Cu ajutorul Taranilor Dobrogeni copiii nostri mananca sanatos, ca la tara, petrec timpul intr-un mediu curat. Numarul mare al membrilor comunitatii demonstreaza nevoia de normalitate, hrana sanatoasa, aer curat, cinste si omenie cum numai la taranii vremurilor trecute gaseai. Ong ul Taranii Dobrogeni este fondat de cativa tineri de la oras, pasionati care vor sa arate ca SE POATE! Au ales sa dedice din timpul si snergia lor pentru dezvoltarea si promovarea gospodarilor greu incercati si uneori fara speranta ca se pot intretine din munca de la tara.Se poate trai onest si sanatos si la tara si la oras!

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.