Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

COSTIN SCURTU

» Cultura Si Arta | 12 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Felicitari domnule Scurtu pentru munca dv in promovarea culturii

 2. Un om deosebit de pasionat de cultura si un suflet mare.

 3. “Valoarea omului se masoara dupa greutatile pe care el le invinge”(Voltaire)
  Citatul de mai sus este valabil pentru domnul Scurtu Costin, care prin munca sustinuta a depasit momentele grele si foarte imprtant, a stiut sa lase urme calauzitoare pentru cei ce vor urma.
  Muzeul Militar National”Regele Ferdinand I”, este o dovada vie ce sustine o parte a realizarilor istoricului si omului de cultura, Costin Scurtu

 4. Dl. Scurtu prin activitatile sale promoveaza cultura constanteana. Felicitari domnule profesor!

 5. “Valoarea omului se măsoară după greutățile prin care a trecut” (Voltaire)
  Citatul de mai sus este valabil pentru domnul Scurtu Costin, care a reușit muncind susținut să le depăsească. Este omul care știe să lase urme călăuzitoare pentru cei ce vor urma! Muzeul Militar Național “Regele Ferdinand I” , este o dovadă vie că aprecierile pentru domnul Scurtu sunt întemeiate.

 6. Felicitari pentru intreaga activitate, pentru daruire si profesionalism!Mult succes!

 7. Istoricul Costin Scurtu , de multi ani ,, sufletul ” muzeului militar constanta , care, aşa cum a dovedit trecerea timpului, este si un bun manager , fapt dovedit prin pasiunea si determinarea acestuia pentru mentinerea traditiilor culturale dobrogene , In anii 1995-2000, muzeul se afla la un pas de a fi inchis, reforma armatei afectându-l direct. Până la urmă a fost închis dar nu aşa cum cereau vremurile ci aşa cum a dorit directorul, adică pentru a fi renovat, modernizat şi redat publicului, intr-o formulă expoziţională nouă, inedită şi pe măsura evenimentelor istorice pe care Dobrogea le-a trăit de-a lungul timpului.
  Istoria luptelor, bătăliilor, conflictelor militare, războaielor mondiale petrecute de-a lungul a 5000 de ani este redată atât prin patrimoniu cât şi prin reconstituiri de epocă. Dobrogea a fost regiunea în care şi-au desfăşurat forţele doar în ultimele două milenii Imperiul Roman, Imperiul Bizantin, Imperiul Otoman, Imperiul Ţarist.
  Un muzeu ,, uitat “ , care merită vizitat chiar dacă se află în cartierul ,,kilometru 4-5, al Constanţei. de catre locuitorii si miile de turişti din Constanţa

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.