Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

prof.univ.dr.ec. Dănuţ Tiberius Epure

» Academic | 12 comentarii | Acorda un calificativA fost propus de către constănțeni la cea de-a treia ediţie “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, la secţiunea Academic. Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acestuia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Primul om de valoare in cei zece oameni de valoare o capacitate incontestabila cu o verticalitate morala superlativa si o capacitate intelectuala geniala!

 2. mult succes va doresc domnule Prof.univ.dr.ec.Dănuţ Tiberius Epure , un om de nota 10+

 3. am si eu o intrebare ? ce se intampla cu voturile noastre..in loc sa creasca vad ca se imputineaza …va multzumesc pt corectitudine:(

 4. Un om de onoare cu o mare classa , un om cu suflet si convingator, un om vrednic pentru Romania

 5. UN BUN ORGANIZATOR, UN OM DE EXCEPTIE, UN RECTOR CARE SI-A ADUS CONTRIBUTIA INTR-UN MOD EXTRAORDINAR. UN MINUNAT CADRU, CUM PUTINI AU FOST PANA ACUM.

 6. Demonstreaza calitati manageriale deosebite, rezultate din modul impecabil de a organiza si coordona activitatea din Universitatea Ovidius Constanta, precum si prin performantele obtinute. Este o fire deschisa si comunicativa, careia nu-i place sa piarda timpul.

 7. Probitate profesionala, morala, sustinator al actului didactic si de cercetare la cel mai inalt nivel, un manager modern. In cele cateva luni de la preluarea mandatului, a izbutit sa inscrie substantial Universitatea ,,Ovidius” pe drumul consacrarii acestei institutii pe plan national si international.

 8. Cel mai bun cadru universitar din câți au fost până acum !!!!

 9. Un bun manager, organizator, un rector care a adus un suflu nou in universitate. Are spirit de echipa, este un rector al tuturor, deschis si un excelent initiator de proiecte. Un om al progresului si al dezvoltarii, un fin strateg si un dascal de exceptie, care prin multitudinea de actiuni initiate in doar cateva luni de la preluarea mandatului a dus la cresterea vizibilitatii nationale si internationale a universitatii.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.