Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Elena Frâncu

» Sport | un comentariu | Acorda un calificativ

 

I s-a acordat Trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” la secţiunea Sport – ediţia I.

Elena Frâncu, doctor în management sportiv, este cea mai valoroasă handbalistă lansată de sportul constănţean şi din 1990 conduce Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Constanţa, una dintre cele mai importante Direcţii pentru Sport şi Tineret din România. Prin modestia şi înalt profesionalismul ei, a sprijinit sportul constănţean pe toate fronturile şi a contribuit activ la creşterea performanţelor acestuia.

La cea de-a doua ediţie i s-a acordat Trofeul de Excelenţă “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” Elenei Frâncu, doctor în management sportiv, cea mai valoroasă handablistă lansată de sportul constănţean. Prin modestia şi înalt profesionalismul ei, a sprijinit sportul constăţean pe toate fronturile şi a contribuit active la creşterea performanţelor acestuia.

La cea de-a treia ediţie “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, constănţenii au propus-o din nou la secţiunea Sport.

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. O viata dedicata dezvoltarii si promovarii sportului de performanta constantean, dar si activitatilor sportive sub toate formele lor (sport de masa, sport militar, sport corectiv, etc.), in judetul Constanta. In semn de apreciere şi recunoaştere a valorilor morale şi sportive pe care le-a transmis de-a lungul anilor (ca fost sportiv de mare performanta si administrator), i se mai spune si Doamna sportului romanesc. Sub bagheta sa, sportul constantean a trait cele mai frumoase momente ale sale, promovand imaginea orasului si judetului nostru pe toate meridianele lumii.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.