Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie Arhiepiscopul Tomisului

» Contribuţie La Dezvoltarea Societăţii | 2 comentarii | Acorda un calificativ

 

I s-a acordat Trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” – ediţia I pentru Contribuţia adusă la dezvoltarea societăţii datorită acţiunilor sale continue cu un puternic impact social de ajutorare a celor nevoiaşi.

La cea de-a treia ediţie “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, constănţenii l-au propus din nou la secţiunea Contribuţie la dezvoltarea societăţii.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acestuia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Încă de pe vremea când era Arhiereu vicar în cadrul Arhiepiscopiei Bucureştilor, Înaltpreasfinţia Sa Teodosie a fost preocupat intens de semenii care au nevoie de ajutor, iniţiind o serie de programe, multe dintre aceste aflate şi astăzi în desfăşurare.
  Imediat după sosirea sa în Dobrogea a organizat, pentru prima dată în cadrul Eparhiei Tomitane, Departamentul Social, care are ca principal scop îmbunătăţirea vieţii nevoiaşilor.
  A înfiinţat nouă cantine sociale dispuse în întreaga eparhie. Acestea sunt destinate copiilor de vârstă şcolară şi sunt incluse într-un amplu program de prevenire a abandonului şcolar.
  S-a implicat în ajutorarea persoanelor aflate în instituţiile statului prin acordarea de ajutoare materiale şi sprijin moral.
  Veghează îndeaproape colaborarea cu ONG-urile din Constanţa, iniţiind acţiuni caritabile comune.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.