Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Irimia Dorinela

» Politica | 2 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. Votez Primarul OM Dorinela Irimia !
    10 cu plus Valoare ! Se remarca prin atitudine, actiune, abilitati, generozitate, suflet, minte luminata si iubire de oameni.

  2. Acum patru ani, în județul Constanța, a răsărit o ”doamnă cu inimă de aur” a politicii județului nostru și care datorită : competenței, seriozității și puterii de muncă, a reusit să convingă cetățenii că este cea mai potrivită pentru a ocupa funcția de primar, a unei comune dobrogene. Grație talentelor sale politice și manageriale, a reușit să pună toată administrația publică locală în slujba comunității, schimbând complet localitatea, prin inițierea și realizarea a unor proiecte ample de construcție și renovare a drumurilor, școlilor, dispensarelor, centrelor culturale, piațetelor, lucruri reale și care se văd cu ochiul liber, schimbând practic fața localității, lucruri cu care puțini primari din județul nostru se pot lăuda. Locuitorii comunei Saraiu au apreciat și au votat-o în acest an cu un procent de peste 80 %, pe această doamna inimoasă cu suflet de aur și voință de oțel. Considerând toată comunitatea, ca pe o familie, s-a implicat in rezolvarea problemelor, devenit practic o adevărată mama a tuturor cetățenilor comunei astfel făcând din Sarai(u) un colț de rai ! Cred că este un exemplu care merită recunoașterea noastră.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.