Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Laurenţiu Duţă

» Muzică şi Divertisment | 3 comentarii | Acorda un calificativ

 

I s-a acordat Trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” – ediţia I la secţiunea Muzică şi Divertisment lui  Laurenţiu Duţă pentru contribuţia la dezvoltarea muzicii româneşti, fiind un permanent deschizător de drumuri în domeniu.

A primit discul de diamant din parte casei de productie Cat Music România pentru  cele  peste 1 milion de unităţi vândute în ţara noastră  în 10 ani, cât a fost membru şi compozitor al trupei 3 Sud Est, record încă nedepăşit de vreun artist român.

La cea de-a treia ediţie “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, a câștigat din nou Trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, în domeniul Muzică şi Divertisment.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acestuia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. Muncă, profesionalism, seriozitate, originalitate, talent, bun simț, discreție. Sunt câteva din lucrurile ce-l caracterizează pe Laurențiu Duță. Este un nume de referință în muzică dar și în societatea românească. Laurențiu merită aplaude și aprecieri atât pentru activitatea artistică dar și pentru discreția de care a dat dovadă întotdeauna. A demonstrat tuturor că nu e nevoie să te folosești de scandaluri și să-ți expui familia și problemele pentru a deveni celebru. E un om cu mult bun simț care face foarte bine ceea ce face. Multă sănătate părinților tăi, căci datorită lor noi ne bucurăm de tine și toate cele bune, ție și familiei tale! Laurențiu, să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ți-a oferit, în special pentru talentul tău, pentru că nu mulți îl au. Ai rămas în inimile noastre același băiat talentat, care alături de alți oameni minunați, Mihai și Viorel, ne-ați schimbat viața! Bravo Laurențiu! Ești în sufletele noastre!

  2. este o mare valoare a muzicii romanesti este de o sensibilitate si o putitate sufleteasca fara precedent un exemplu pentru multi artisti un om deosebit un talent desavarsit un sot si un tata cum rar se intalneste in zilele noastre ….no coment

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.