Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Mariana Gâju

» Administratie | 10 comentarii | Acorda un calificativ

 

I s-a acordat Trofeul de Excelenţă “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” – ediţia a doua primarului comunei Cumpăna pentru contribuţia pe care a avut-o la dezvoltarea societăţii şi la implicarea comunităţii în activitatea urbei.

La cea de-a treia ediţie “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, constănţenii au propus-o din nou la secţiunea Administraţie.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Pentru tot cea ce inseamna comuna Cumpana in acest moment .Pentru activitatea pe plan international in comisia UE si nu in ultimul rand pentru OMUL Mariana Gaju ,un adevarat om de nota 10 .

 2. PENTRU CA A STIUT SA ADMINISTREZE O COMUNA 4 MANDATE ,ESTE O PERSOANA ONESTA ,PUTERNICA SI PUNE SUFLET IN TOT CEEA CE FACE .

 3. Toate multumirile si aprecierile ptr.d-na primar din Cumpana ,Mariana Gaju,ambitioasa,luptatoare,saritoare ptr toti cei care ii cer ajutorul,bravo ei,avem nevoie de mai multi oameni ca ea,in comuna noastra.

 4. Un primar devotat comunitatii in care este aleasa.
  Un om ambitios, cu o vointa de invidiat, care nu se opreste pana nu realizeaza ceea ce isi propune,o femeie speciala, apreciata de cei care-i sunt aproape.

 5. despre mariana gaju se poate spune
  ca este : o persoana ambitioasa
  o persoana perseverenta
  o persoana sufletista in mod sigur
  un om pentru oameni si comunitate.

 6. Un primar adevarat, o admir pentru tot ceea ce face, felicitari.

 7. este un super adminastrator al comunei sale. felicitari si mult succes

 8. Am avut placerea anul acesta sa o cunosc si personal. O femeie extraordinara cu o vointa de fier care nu se lasa pana ce nu obtine ceea ce-si propune. Sa speram ca vom mai avea parte si de femei la fel de ambitioase si devotate oamenilor precum dumneaei. Felicitari si succes pe mai departe!

 9. Este un OM DE VALOARE oricum pentru noi, pentru activitatile si daruirea de care da dovada, pentru ca nu conteaza ora cand i se cere sprijinul, dumneaiei este acolo UNDE este nevoie. Pentru ca o iubim !

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.