Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Mihai Trăistariu

» Muzica Si Divertisment | 18 comentarii | Acorda un calificativ

 

I s-a acordat trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” – ediţia a doua, la secţiunea Muzică şi Divertisment.

La cea de-a șasea ediţie “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, constănţenii l-au propus din nou la secţiunea Muzică şi Divertisment.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acestuia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Mihai Traistariu este in artist complet , cu o voce unica , ambasadorul Romaniei in lume , un om minunat , un profesor rabdator si devotat , un mare iubitor de animale , un OM !

 2. Consider ca talentul, daruirea, multipla implicare in viata marii cetati care este Romania noastra il califica pe Mihai pentru premiu.
  Prof. Smaranda CAZAN-LIVESCU

 3. Este un om deosebit,un roman adevarat,sincer,onest care ne incanta de fiecare data cu vocea lui.
  Ne mandrim cu el.

 4. pt ca este mihai traistariu! UN MARE NUME AL MUZICII ROMANESTI CARE DOMICILIAZA IN CONSTANTA!

 5. cand spui mihai traistariu spui talent, voce exceptionala cu o tehnica rar intalni8ta la un barbat si mai spui mopdestie si bun simt! pt asta merita!

 6. ARE TALENT CAT CARUL…O VOCE ATAT DE NUANTATA CU O TEHNICA RAR INTALNITA LA UN BARBAT…SI E UN OM ATAT DE MODEST SI CU ATAT BUN SIMT…….

 7. are cea mai buna voce din europa! si cu toatea asteqa este f modest…………

 8. SIMPLU- PT CA MERITA! are o voce UNICA in romania si peste hotare!

 9. Buna ziua, perioada 1 septembrie – 30 decembrie este perioada de propunere a oamenilor de valoare pentru Constanta. In perioada 6 ianuarie – 28 februarie vor putea fi votate aceste personalitati iar voturile vor fi afisate pe prima pagina.

 10. iubesc muzica lui mihai traistariu. are cea mai buna voce din europa nu doar din romania. votez mihai traistariu. unde vedem voturile ?

 11. este cea mai buna voce masculina din romania! un om modest dar f talentat si apreciat peste hotare! merita din plin acest titlu din nou! pt ca stiu ca si anul trecut l-a castigat! bravo!

 12. E un geniu in toata puterea cuvantului. E un ambasador al Constantei si al Romaniei. Merita locul 1 din lume nu doar din Constanta. Mi se pare de departe cam cea mai buna voce de la noi din Romania.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.