Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Nicuşor Constantinescu

» Dezvoltarea Societatii | 6 comentarii | Acorda un calificativ

 

I s-a acordat Trofeul de Excelenţă  “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” – ediţia I.

Sanatate si protectie sociala. Doua domenii de interes major de care s-a ocupat cu o daruire aparte si pe care, cu pricepere si stradanie, a ajuns sa le transforme in cele mai mari realizari pentru orasul si judetul Constanta. Primeste premiul de excelenta presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.

In anul 2004, impreuna cu regretatul doctor Corneliu Dida si alaturi de Primarul Constantei, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, a demarat proiectele de reabilitate a Spitalului Judetean Constanta. Clinica de chirurgie cardio-vasculara care activeaza in cadrul acleso unitati medicale, precum si sectia de dializa, poarta amprenta presedintelui CJ. Preocupat in egala masura de proiectele care vizeaza sanatatea si de educatie, Nicusor Constantinescu a reusit sa obtina fonduri europene cu ajutorul carora a pus bazele unei unitati scolare in care sunt instruiti tinerii cu dizabilitatii. Centrul se numeste “Albatros” si este singurul cu acest specific in Dobrogea.

Cu fondurile obtinute de la Uniunea Europeana, a reabilitat mai multe scoli si camine culturale din judet. De mai bine de 2 ani, micutii scolari din mediul rural  primesc rechizite lunar din partea CJ Constanta. Cei mai buni dintre elevi primesc un sprijin financiar, iar cei care obtin note la fel de bune si in ciclul liceal continua sa primeasca burse de merit. Anul trecut, Nicusor Constantinescu a primit din partea micutilor pe care ii sprijina si carora le ofera posibilitatea de a merge la scoala, diploma “Presedintele copiilor”.

La cea de-a doua ediţie i s-a acordat trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” la secţiunea Contribuţie la dezvoltarea societăţii.

La cea de-a treia ediţie, constănţenii l-au propus din nou la secţiunea Contribuție la dezvoltarea societății și a câștigat trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” la această categorie.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acestuia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Ieri am scris urmatorul mesaj care peste noapte a disparut. Ceea ce imi indica nedreptatea si ingradirea dreptului de a-mi exprima parerea. Sa inteleg ca doar mesajele pozitive sunt retinute ????? Poate de aceea sunt asa putine. Pacat! Speram sa se schimbe ceva in Romania. Redau mesajul de ieri…” Un amanunt care poate multora le-a scapat si care mi se pare cam dubios intr-o Romanie in care coruptia este in floare….. Daca constantenii l-au propus pe d-nul Constantinescu la sectiunea
  ” Administratie” , de ce a fost trecut la sectia ” Dezvoltarea societatii” ? Poate cineva sa-si ia raspunderea sa lamureasca aceasta problema care nu este deloc neimportanta??????”

 2. Imi place ca se implica in dezvoltarea societatilor si chiar este un om de valoare pentru Constanta .Daca am mai avea cativa la fel am fii departe

 3. Imi place ce face ,chiar munceste ,chiar are ideei ,chiar ajuta.Mi-a placut ideea pe care a avut-o cu serele sa-i ajute pe oameni si de aici sa ajute casele de copii si azilele de batrani .E frumos ce=-a facut

 4. Consider ca eforturile administrative ale domnului Constantinescu din ultimii ani au condus la imbunatatirea semnificativa a calitatii vietii locuitorilor judetului Constanta.
  – Reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apa şi de canalizare în regiunea Constanţa-Ialomiţa
  -Programul judeţean de cercetare si refacere a plantaţiilor de pomi fructiferi
  -Reabilitare şi modernizare de drumuri judeţene
  -Reconstructie ecologica si impadurirea terenurilor degradate ori improprii folosintelor agricole
  – Cea mai moderna sectie de ortopedie din Romania
  -Sectia Chirurgie Interventionala din Spitalul Judetean Constanta

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.