Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Radu Ştefan Mazăre

» Politica | 9 comentarii | Acorda un calificativ

 

I s-a acordat Trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” – ediţia I în domeniul Politic pentru cel mai mare număr de mandate succesive şi pentru întreaga activitate dedicată dezvoltării şi promovării la nivel naţional şi internaţional a oraşului Constanţa, şi a turismului pe litoralul românesc.

La cea de-a doua ediţie i s-a acordat din nou trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” la secţiunea Politică.

La cea de-a treia ediţie , constănţenii l-au propus din nou la secţiunea Politică, câștigând trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” la această categorie.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acestuia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. Domnul Radu Stefan Mazare inainte de toate si inainte de a fi primar este om, are un suflet mare si se comporta ca atare. Ii doresc un an nou 2013 fericit si multa sanatate. Va Multumesc.

  2. Valoarea unui om rezida in ceea ce da el si nu in ceea ce este capabil sa primeasca.

  3. Un primar modern,preocupat de bunastarea populatiei orasului:batrani,tineri.A dezvoltat turismul pe litoral cum nu a facut-o nimeni pana la d-sa.

  4. acest om este singurul ca autoritate din romania care se alpeaca la suferintele si nevoile semenilor lui.primarii bucuresteni nu au de gand sa i urmeze exemplul.autoritatile romane lasa oamenii sa moara.oamenii care nu au bani sa se judece cu mafiotii care le au luat casele,locuintele si i-au lasat sa moara lent in chinuri cumplite.le au placut un apartament,o casa au pus avocati sa se dea drept proprietari si au distus mii de vieti.radu mazare a dat acoperis unor oameni cinstiti care muncesc pe o leafa de nimic si niciodata cu un salariu nu si ar fi putut cumpara o locuinta.CARTIERUL HENRY COANDA.UN OM CARE SALVEAZA ATAT DE MULTE VIETI ESTE CEL MAI DE VALOARE OM

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.