Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Rodica Rodion

» Muzica Si Divertisment | 28 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Am cunoscut-o zambind si cu o energie de invidiat, care chiar daca esti obosit cu ea iti trece tot. O voce frumoasa si un talent deosebit , pe langa toate astea un om cu un suflet bland si curat.
  Rody nu te da , nu te lasa…bafta multa!

 2. O persoana care nu cunoaste cuvantul imposibil, nu pot sau nu vreau, mereu saritoare si buna cu un suflet mare , care ajuta lumea neconditionat. Pe langa toate astea si nu numai este un talent din mai multe puncte de vedere, dar mai ales cand urca pe scena , te face sa radiezi de bucuria pe care o transmite in sufletele oamenilor. O apreciez enorm si stiu ca si altii fac acest lucru.
  Mult succes Rodica Rodion!!!

 3. Votez cu toata increderea si respectul ,Rodica Rodion.
  Mult succes !

 4. Este o persoana minunata care iti umple sufletul de bucurie din prima secunda cand o intalnesti !!!

 5. Votez pentru cea mai frumoasa,puternica,inteligenta si talentata artista,pentru reusitele ei si munca prestata de-a lungul anilor si implicarea neincetata in diverse activitati.
  Te iubesc si te voi sustine mereu!! 😘

 6. In primul rând este un om extraordinari ce face alți oameni ce ii stau in preajma sa se simtă minunat. Mult succes și tot ce-i mai bun și frumos ii dorim pe lumea asta 😘

 7. O persoana deosebit de talentata ,implicata total in ceea ce ii place cel mai mult MUZICA&&&&& multe proiecte de caritate..CINSTE OAMENILOR. CU CARACTERUL EI.

 8. O artista extraordinara care imbina : voce, talent, compozitie si suflet mare. A participat si participa la numeroase activitati de binefacere, consider ca merita tot respectul nostru !

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.