Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Regulamentul Campaniei pentru ediția specială  – Centenarul Marii Uniri

Intrebări frecvente

Aici poți găsi răspunsul la cele mai frecvente întrebări referitoare la campania „10 Oameni de Valoare pentru Constanța”  – ediţie specială Centenarul Marii Uniri

Care sunt etapele campaniei?

Începând cu data de 1 octombrie şi până în ziua de 20 a lunii decembrie 2018 este programată perioada de propunere, urmată de etapa de evaluare a propunerilor (21 – 30 decembrie 2018).
Nu este necesar cont de utilizator pentru a propune!

Pentru a face o nominalizare, pașii pe care trebuie să ii urmaţi sunt simpli. Accesaţi formularul aflat pe prima pagina a site-ului Campaniei şi completaţi fiecare câmp, apoi apăsaţi click pe butonul “Trimite”. Este necesar să completaţi toate câmpurile pentru a înregistra propunerea dumneavoastră.

Pracurgând aceşti paşi, nominalizarea a ajuns la noi, urmând să o supunem unei analize în scopul validării.

Care sunt criteriile de propunere?

Atunci când faceţi o propunere, vă recomandăm să țineţi cont de importanţa pe care a avut-o la dezvoltarea societăţii constanţene prin contribuţiile remarcante aduse, de aptitudinile sale profesionale care o / îl recomandă ca adevărată valoare ale ţării noastre, și, nu în ultimul rând, de talentul, inteligenţa şi dedicarea care au  făcut ca personalitatea nominalizată  să excelenţe în domeniul în care a activat.

Vor fi validate doar propunerile care respectă următoarele criterii:

 • Persoana propusă este cetăţean al judeţului Constanţa
 • Propunerea este însoţită de o argumentarea judicioasă din punct de vedere etic, socio-profesional și moral;
 • A fost menţionată, în textul argumentării, contribuția personalității respective la dezvoltarea judeţului Constanța;
 • Meritele persoanei menţionate sunt cunoscute şi au fost recunoscute de-a lungul timpului;
 • Nominalizarea a fost facută în intervalul de timp alocat perioadei de propuneri, 1 octombrie – 20 decembrie 2018.

De ce nu apare propunerea mea pe site?

Propunerile sunt supuse validării în termen de 48  – 72 de ore, fiind afișate ulterior.

Regulament

1 – Organizatorul Campaniei  – ediţie specială 100 ani  – Centenarul Marii Uniri este Asociația Pangeea, şi beneficiază de sprijinul Isis Hospital.

2 – Persoanele câștigătoare la edițiile campaniei „10 Oameni de Valoare pentru Constanța” pot fi recomandate în cadrul ediției curente.

3 – Propunerile pentru Oamenii de Valoare ai orașului Constanța (ediția specială) se fac în perioada 1 octombrie – 20 decembrie 2018.

4 – Propunerile personalităților vor fi supuse validării în termen de 48 – 72 de ore și ulterior vor fi afișate.

5 – Pentru a face o nominalizare, accesaţi formularul aflat pe prima pagina a site-ului Campaniei şi completaţi fiecare câmp, apoi apăsaţi click pe butonul “Trimite”. Este necesar să completaţi toate câmpurile pentru a înregistra propunerea dumneavoastră.

6 – Asociația Pangeea își rezervă dreptul de a invalida acele propuneri care nu corespund următoarelor criterii:

 • Persoana propusă este cetăţean al judeţului Constanţa
 • Propunerea este însoţită de o argumentarea judicioasă din punct de vedere etic, socio-profesional și moral;
 • A fost menţionată, în textul argumentării, contribuția sa la dezvoltarea judeţului Constanța;
 • Meritele persoanei menţionate sunt cunoscute şi au fost recunoscute de-a lungul timpului;
 • Nominalizarea a fost facută în intervalul de timp alocat perioadei de propuneri, 1 octombrie – 20 decembrie 2018.

7 – În scopul de a proteja valorile Campaniei, rezultatele finale ale etapei de propunere vor fi supuse unui proces validare din partea organizatorului

8 – Trofeele vor fi acordate în cadrul Galei „100 Oameni de Valoare ai Constanței” care se va desfășura pe data de 24 ianuarie 2019. Detaliile despre locație şi ora evenimentului vor fi comunicate public.

9 – Campania „100 Oameni de Valoare ai Constanţei” are ca principii fundamentale promovarea valorilor morale şi premierea unor modele demne de urmat, deziderate ce nu pot fi atinse decât prin adoptarea unui comportament verbal civilizat. În consecinţă, comentariile care aduc afronturi, urmăresc să denigreze sau conţin injurii, limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau ură nu vor fi aprobate şi afişate pe site.

10 – Regulamentul Oficial este disponibil pentru toți cei interesați, pe site-ul www.oamenidevaloare.ro. Prin participarea la această Campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament oficial.

11 – Organizatorii își rezervă oricând dreptul de a schimba condițiile de desfășurare a Campaniei dacă împrejurările impun acest lucru.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.