Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

  • Propune Oameni de Valoare
  • Ediția 7
  • Propune idei de valoare
  • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
  • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Daniela Hanţiu

» Cultura Si Arta | 5 comentarii | Acorda un calificativ

 

I s-a acordat trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” – ediţia a doua, la secţiunea Cultură şi Artă.

La cea de-a treia ediţie, constănţenii au propus-o din nou la secţiunea Cultură şi Artă și a câștigat trofeul “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” la această categorie.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acesteia și alătură-te grupului de susținători.

 

Adauga un comentariu

Comentarii

  1. Felicitari doamnei Hantiu. Felicitari si studentilor dumneaei.

  2. daniela felicitari si mult succes in continuare doina prietena cu monica vetcu ciao

  3. O sustin in acest demers pe conf.univ.dr. Daniela Hantiu pentru activitatea sustinuta de promovare a Facultatii de Arte din cadrul Universitatii Ovidius, pentru implicarea in proiecte culturale nationale dedicate tinerilor (regia artistica a recitalurilor dedicate unor mari compozitori in cadrul Festivalului Mamaia Copiilor) pentru aparitia sa alaturi de studenti in spectacole de teatru, televiziune si film.

  4. Motivul pentru care cred ca aceasta doamna poate primi titlul de om de valoare al Constantei este datorita implicarii si dorintei de a aduce sub diferite forme recunoastere culturii, nevoia si necesitatea de cultura in acest oras e mare…e pacat sa nu promovam cultura, asta incearca si Conf.univ.dr.Hantiu Daniela.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.