Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Tamara Nichita

» Medicina | 19 comentarii | Acorda un calificativ

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Doamna Adina Lazar (daca acesta este numele dumneavoastra real) eu am propus OMUL Tamara Nichita Psiholog, pot spune ca este psiholog deoarece a fost studenta mea, lucreaza in Spital, deci nici o afirmatie neadevarata. nu cred ca in mesajul meu am scris undeva ca este Psihoterapeut….sau altceva. Nu stiu ce spuneti de Colegiul Psihologilor, nu am stiinta ca este reclamata pentru ceva,dar stiu ca pana la proba contrarie oricare acuzat are prezumtia de nevinovatie. Prin urmare va rog sa va opriti la a arata cu degetul pe cineva atata timp cat nici un organ competent nu si-a spus cuvantul. Eu cunosc cat bine face in comunitate mai ales pe partea de social. Deci va rog sa discutam numai pe baze de acte si nu vorbe, nu dati cu imaginea unui om de pereti fara probe concrete judecate de cei competenti. Va multumesc

 2. O propun pe dn.Tamara Nichita psihologul spitalului municipal Medgidia pentru ca e un om care sa dedicat trup și suflet pentru a ajuta oamenii care au nevoie.

 3. Cred sincer ca Dna psiholog Tamara Nichita merita tot sprijinul nostru, al celor care o cunosc dar si al celor ce nu o cunosc dar vor sa fie alaturi de un om loial, bine pregătit profesional, cu mult respect fata de semenii săi si care a ales o profesie nobila: psiholog! Succes!

 4. O doamnă psiholog foarte implicată în problemele comunității din Medgidia!

 5. Doamna Tamara Nichita este persoana potrivita pentru titlul de om de valoare pentru ca este Omul care ajuta oamenii cand si unde este nevoie, este Omul care isi depaseste toate limitele cand se implica in ajutorarea celor cu nevoi speciale si o face neconditionat, cu multa daruire, cu responsabilitate , pasiune, altruism, seriozitate, cu iubire si dorinta de a aduce bucurie in sufletul celorlalti.

 6. Este hilar doamna Carmen, aceasta doamna ,,psihoterapeut ,, Tamara din Medgidia are o reclamatie la Colegiu Psihologilor pentru depasirea competentelor, mai are pana sa devina psihoterapeut….versus rup alphabetic din Colegiu Psihologilor. Si numai ca se foloseste de nestiinta subiectilor care ii intra in cabinet care ii spun,, doamna doctor,, dar testeaza si semneaza contracte ilegal cu politia locala, institutii de invatamant, testeaza si avizeaza profesorii sau functionarii publici fara ca dansa sa aiba competentele necesare pe atestatele detinute.
  Cat de valoroasa e …o sa aflam in curand cand toate institutiile cu care a semnat contracte vor cere banii inapoi conform legii.

 7. Doamna Tamara Nichita este persoana potrivita pentru titlul de om de valoare pentru ca este Omul care ajuta oamenii cand si unde este nevoie, este Omul care isi depaseste toate limitele cand se implica in ajutorarea celor cu nevoi speciale si o face neconditionat, cu multa daruire, cu responsabilitate, pasiune, altruism, seriozitate, cu iubire si dorinta de a aduce bucurie in sufletul celorlalti.

 8. O votez pe d-na Tamara Nichita psiholog al Spitalului Municipal Medgidia si Presedinta a Subfilialei Crucii Roșii Medgidia de 10 ani! Un Om de Valoare ….Va sprijin si va votez. Succes in continuare!!!!

 9. Este o profesionistă în domeniul său, pune mult suflet în ceea ce face, inițiază și participă activ la diferite acțiuni în folosul comunității, fără a urmării avantaje dorite fel, se implică în ajutorarea celor aflați în dificultate materială și în general este un cetățean de excepție!

 10. Votez pentru doamna Tamara Nichita, un om minunat si un psiholog care atinge sufletele oamenilor. Implicarea dumneaei pe care a avut-o la Crucea Rosie si in alte acte caritabile vin sa intareasca personalitea acestui Om. Pe aceasta cale ii multumesc inca o data doamnei pentru tot ce a facut pentru mine si familia mea.

 11. O propun pe Tamara Nichita, psiholog la Spitalul municipal Medgidia. Un om de un altruism extraordinar, de 10 ani Președinta a Crucii Roșii Subfiliala Medgidia. Ca psihoterapeut își închină viața tuturor celor ce au nevoie de specialist indiferent dacă aceștia au sau nu bani. Om de o modestie și o putere de a iubi fantastica, un suflet uriaș pentru care o vom sprijini și vom fi mereu alături de ea.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.