Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Infopress Tv

» Mass Media | 42 comentarii | Acorda un calificativ

2015: A fost propus de către constănțeni și câștigat trofeul „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” – ediția a cincea pentru contribuția remarcabilă în domeniul Mass Media.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acesteia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Super ziar ! Numai stiri de calitate! Bravo! Bravo! Bravo!

 2. Sunteti cei mai tari Infopress! In sfarsit un ziar care publica numai stiri de bun simt, un ziar care promoveaza evenimente culturale si stiri din invatamantul constantean!!!! Meritati sa castigati! Succes !!!!!

 3. Succes! Meritaţi să câştigaţi!
  Vă mulţumim pentru faptul că promovaţi lumea minunată a preşcolarilor!

 4. Felicitari pentru nominalizare, si mult succes in continuare!! Multumim pentru nenumaratele articole despre invatamantul romanesc constantean! Suntem alaturi de voi!

 5. Felicitari Infopress Tv! Va citesc in fiecare zi postarile! Succes! Meritati sa fiti castigatori!

 6. Bravo! Sunteti cei mai tari……
  Tineti-o tot asa! Felicitari si mult succes!

 7. De cand a aparut, acest ziar online relateaza numai lucruri frumoase despre Constanta si nu numai. Aveam nevoie si de asa ceva, pentru ca in celelalte ziare nu citim decat lucruri urate: scandaluri, politica, crime….Oare doar astfel de lucruri se intampla in tara noastra? Multumim ca existi Infopress. Eu il citesc in fiecare zi!

 8. Felicitari pentru nominalizare! Meritati din plin! Citesc cu mare interes stirile despre viata culturala a orasului , precum si cele despre invatamant!

 9. Invidia dore domnule Capatana, nu? Dar dumneavoastra cine sunteti? Sau ceilalti? E usor sa scriem povesti, nu? Noi il citim si asta conteaza. Ne-am saturat de stiri cu crime si violuri. Daca asta vreti dumneavoastra cititi-le si nu mai comentati pe aici fara rost. Multumim! Bafta Infopress!

 10. e o gluma?Infovarza e un site prost facut pe care sunt postate niste comunicate de presa alandala si niste texte nesemnate de nimeni:))). Iar la contact au un numar de fax cu prefix de Vrancea:)))Cine sunt Adina Popescu si ceilalti “jurnalisti” din caseta redactiei, a auzit cineva de ei?Numele lor sunt reale?:)))

 11. Lumea e plina de invidiosi. Nu trebuie luati in seama. Daca ne uitam la nominalizati nu prea merita multi sa fie aici, dar fiecare propune si voteaza ce vrea! Nu trebuie sa aruncam cu piatra, pentru ca nimeni nu este mai bun decat celalat. Mult succes Infopress. Eu si familia mea va citim in fiecare zi! Sa ramaneti la fel!

 12. Duduie Anca ar trebui sa te informezi mai bine inainte sa scrii tampenii..Jurnalistii astia “anonimi” cum le zici tu au ani de presa mai multi decat ai tu de viata si s-ar putea sa te alegi matale cu un dosar pentru calomnie. Numai bine!!!!

 13. Infopress e ziar??? Unde apare, cine il citeste? Ce jurnalisti scriu la chestia asta? Stie cineva vreun nume sau vreun articol de la Infopress? Daca imi aduc bine aminte nu sunt cuplul ala despre care scriau niste ziaristi acum cativa ani ca a furat ceva de la cineva de la Telegraf si au fost cercetati de politie?:)) Nu e mai bine sa verificati cazierul jurnalistilor anonimi de la Infopress?

 14. Este un ziar care se bazează pe obiectivitate, este conectat la realitatea socială , este profesionist , promovează valoarea și bunele practici din toate domeniile .

 15. Un ziar care promovează evenimente culturale și bune practici în învățământul constănțean. Merita din plin sa-l votați.

 16. Un ziar care promovează cultura și bunele practici din învățământul constănțean. Evenimentele sunt prezentate intr-o maniera profesionistă și pozitivă.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.