Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Prof. univ. dr. Mihaela Rus

» Academic | 10 comentarii | Acorda un calificativ

2016: Pasiunea și performanțele sale puse în slujba societății au propus-o în rândul nominalizaților la cea de-a șasea ediție a campaniei „Zece Oameni de Valoare pentru Constanța”.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acesteia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. vot 26, se pare ca admiratorii si cei ce o iubesc pe doamna Mihaela o stiu ca un adevarat OM de valoare si nu mai este nevoie sa fie certificata. Va imbratisez cu drag doamna draga !

 2. Doamna Mihaela Rus este o femeie frumoasă, o mamă și soție minunată, un psiholog de excepție, o profesionistă, un spirit evoluat. Frumusețea sufletului îi înnobilează chipul, iar cu zâmbetul ei cald te cucerește de la prima vedere. Pe lângă activitatea pe care o desfășoară cu dăruire și responsabilitate în fața studenților de la Universitatea Ovidius din Constanța, doamna Mihaela Rus este o persoană activă în viața publică conturându-și cu demnitate imaginea de femeie modernă, inteligentă, cu o poziție recunoscută în societate, cu o carieră și o viață de familie minunată. Prin muncă s-a făcut remarcată în domeniile, atât cele exclusiv feminine cât și cele în care bărbații erau majoritari. Doamna prof. universitar dr. Mihaela Rus își îndeplinește cu seriozitate proiectele la locul de muncă, iar după program se îngrijește de bunăstarea copiilor și a soțului, studiază tratate de specialitate, citește, face cumpărături, își petrece timpul alături de cei dragi. Este o femeie modernă, puternică, deșteaptă, un exemplu demn de urmat.

 3. d-na Rus Mihaela este o fiinta draga mie,un om cu multe calitati ,un model demn de urmat si o sustin din tot sufletul.

 4. Un om deosebit, un profesionist demn de urmat, un profesor iubit de toti studentii ! Sustin din toata inima !!!

 5. Un OM deosebit, profesor excelent, confidenta si prietena, un profesionist exemplu pentru colegi. Implicata in viata comunitatii, un medel demn de urmat, merita sa fie mentionata la CEI MAI BUNI.

 6. Un profesionist si un om cu calitati exceptionale .Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie acest adevarat “om de valoare”.

 7. Un om deosebit, un mentor pentru multi studenti. In evolutia mea ca om a avut o mare contributie, iar pentru cine nu stie este o persoana foarte implicata si in viata comunitatii, pentru acest lucru o voi sustine pe doamna profesor Rus Mihaela !

 8. Doamna Prof.univ.dr. Mihaela Rus este un profesionist si un om cu calităti excepționale date fiind dedicarea si pasiunea cu care își susține studenții și proiectele pe care le desfășoară în beneficiul comunității și societății în general.

 9. Pentru implicare domniei sale in societatea civila, pentru performantele academice si pentru tot respectul de care se bucura atat din partea partea studentilor.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.