Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Restaurant Integra

» Lumea Afacerilor | 8 comentarii | Acorda un calificativ

2016: A fost propus de către constănțeni la cea de-a șașea ediție „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, la secţiunea Lumea afacerilor.

2015: A fost propus de către constănțeni la cea de-a cincea ediție „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, la secţiunea Lumea afacerilor.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acestuia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. Este, de departe, cel mai bun restaurant din Constanta si merita, cu prisosinta, sa fie in aceasta sectiune, Lumea afacerilor

 2. Singurul restaurant unde am primit contract pentru rezervarea unui eveniment si pentru suma data in avans.

 3. Cu mare placere vin de fiecare data la acest minunat restaurant! Le recomand tuturor si ii felicit pentru aceasta nominalizare!

 4. Foarte frumos restaurant. Elegant, finut si relaxant! Recomand!!

 5. Ne bucuram sa auzim ca acest minunat restaurant a fost nominalizat la Gala 10 oameni de valoare. Merita pe deplin acest premiu deoarece este un restaurant cu mult gust, cel mai bun de pe litoral. Felicitari!

 6. cel mai bun restaurant de pe litoral. Felicitari echipei Integra!
  Recomand!

 7. Ma duc cu mare placere de fiecare data la acest minunat restaurant! Mancarea este absolut delicioasa iar servirea este impecabila! Bravo Integra

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.