Oameni de Valoare

Reconstrucția morală continuă.

 • Propune Oameni de Valoare
 • Ediția 7
 • Propune idei de valoare
 • Avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.
 • Fără contribuţia fiecăruia dintre noi, viaţă socială, economică şi culturală a oraşului nostru este supusă hazardului, fiind pasibilă de regres.

Tănase Tasențe

» Dezvoltarea Societatii | 76 comentarii | Acorda un calificativ

2016: Pasiunea și performanțele sale puse în slujba societății l-au adus din nou în rândul persoanelor propuse ca oameni de valoare pentru Constanța la cea de-a șasea ediție a campaniei „Zece Oameni de Valoare pentru Constanța”.

2015: La cea de-a cincea ediţie a campaniei, constănţenii l-au propus din nou ca om de valoare al Constanței la secţiunea Mass-Media.

2014: A fost propus de către constănțeni la cea de-a patra ediţie “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, la secţiunea Mass-Media.

Citește mai jos argumentele care susțin propunerea acestuia și alătură-te grupului de susținători.

Adauga un comentariu

Comentarii

 1. In perioada august 2014 – sept 2015, datorita strategiei de comunicare elaborata si implementata de dr. Tanase Tasente (directorul general al Plus Communication si directorul nostru de comunicare), Asociatia “Salveaza o inima” a reusit sa stranga fonduri de peste 250.000 de euro, bani care au salvat vietile a peste 30 de copii grav bolnavi. Mai multe detalii despre persoana nominalizata si proiectele derulate, gasiti pe http://www.pluscommunication.eu si pe platforma noastra online, http://www.salveazaoinima.ro
  Nu am fi reusit aceasta performanta, daca domnul doctor nu ne-ar fi facilitat, prin activitatea domniei sale, aproape 2000 de aparitii in mass-media din Romania si internationala, in 2014-2015, un impact urias pe pagina noastra de Facebook (peste 4 milioane de vizualizari pe luna si foarte multe share-uri si comentarii) si, nu in ultimul rand, datorita evenimentelor sportive la care a participat in numele nostru. Trebuie sa tinem cont de faptul ca, inainte sa preia domnia sa, in august 2015, toate prerogativele de comunicare si promovare, platforma noastra de donatii strangea sub 1000 de euro pe luna, iar doar in luna august 2015, am depasit 90.000 de euro, ceea ce este cu adevarat impresionant. Pentru acest argumente si pentru multe altele, cred ca este fireasca nominalizarea domnului doctor la aceasta Gala si la sectiunea Dezvoltarea societatii.

 2. Un tip genial, care nu a fost înțeles pe deplin de cei din jurul său, care au preferat să voteze nulități ale presei constănțene. Daca Tashy ar fi avut în mână conducerea urbei, orașul ăsta ar fi fost altceva. În al doilea rând, Tashy stie să facă presă adevărată, nu ca cei cu care a împărtit lista la această ediție a concursului…

 3. E cel mai frumos din orașul acesta,
  Pe străzile pline e fără pereche,
  Așa de grațios are belciugu-n ureche
  Și-atât de-nflorite cravata si vesta.
  E cel mai frumos din orașul acesta.

  Născut din incestul luminii cu-amurgul,
  Privirile lui negre dezmiardă genunea,
  De el vorbește-n oraș toată lumea,
  De el se teme în taină tot burgul.
  E Prințul penumbrelor, Tasențe-i amurgul…

  Nu-i chip să evite priviri pătimașe,
  Prin părul său aspru, subțiri trec ca ața,
  Și toți îl întreabă: e moartea, e viața?
  De ce-i cu ciorapi verzi, pentru ce fes de pașe?
  Nu poate să scape nici pe străzi mărginașe…

  Scântei, artificii, tot felul de focuri,
  Apar când el trece cu față de cioclu.
  Un ochi (ăla mov) e ascuns sub monoclu
  Luminând și lucind în tot felul de jocuri
  Dar iute dispare în tainice locuri…

  Celălalt ochi (cel maro), în unghiuri obtuze
  Privește cum de el se țin toți ca scaiul.
  Ha! Ha! Dac-ați ști cât de mult îl încântă alaiul
  Sărind, topăind după negrele-i buze.
  Plăcerea puterii neputând să-și refuze

  C-un tainic surâs își arată tandrețea,
  Se scaldă-n ambrozie de trei ori pe noapte
  Și-n loc de scuipat are ceva ca un lapte,
  Pantofi cu baretă-i ajută zveltețea
  Și-un drog scos din sânge de scroafă, noblețea.

  Toși dinții din gură pudrați i-s cu aur,
  Mijlocul i-e supt în corset sub cămașe,
  Fumează doar pipe de opiu uriașe,
  Pe brațul său drept tatuat e un taur
  Și fruntea-i încinsă cu frunze de laur.

  Prin lungile, tainice gene vopsite,
  Cum suflete pier cu nesaț el privește
  Si nu știu de ce, când plimbarea-i priește,
  Mereu fericit c-a stârnit noi ispite,
  Din el ies atunci doar năpârci otrăvite.

  Din trup îi cresc crengi ca pe pomi, mătăsoase,
  Și însăși natura atotștiutoare
  Ea însăși nu știe ce e: om sau floare?
  Sau numai un turn rătăcit printre case,
  Un turn de pe care cad pietre prețioase?

  E cel mai frumos din orașul acesta,
  Pe străzile pline e fără pereche,
  Așa grațios poartă belciugu-n ureche
  Și-atat de-nflorite cravata și vesta.
  E cel mai frumos din orașul acesta.

 4. E cel mai valoros din orasul acesta. Este de o genialitate greu de descris in cuvinte, iar ideile lui creatoare daca ar fi aplicate de factorii de decizie din acest oras, in mod sigur orasul ar fi unul dintre cele mai dezvoltate de pe intreg mapamonul. De asemenea, ideile lui politice sunt convins ca ar revolutiona in mod radical starea de fapt a politicii romanesti, iar daca ar fi aplicate, ar aduce Romania pe unul din primele locuri pe plan mondial

 5. Am avut onoarea sa il cunosc pe Tashy ( pentru ca pentru mine ramane aceeasi persoana indiferent de nume ) absolut din intamplare intr-o zi minunata de vara pe malul marii unde pasiunea pentru fotbal ne-a bagat in acelasi dreptunghi format pe nisip si unde am transpirat si am trecut prin toate chinurile datorate nisipului ce parca dorea sa ne prajeasca soarelui ce ne lovea fara mila . El tot timpul cu zambetul pe buze exuberant plin de energie niciodata nervos tot timpul gandind fiecare pas inainte sa il faca . Am descoperit in el un prieten adevarat si foarte sincer ,lucru rar in ziua de azi cand a fii fals este un mod de viata, la fel de linistit si in viata de zi cu zi oricand fiind in stare sa lupte pentru crezurile lui si mai ales pentru valorile morale . Cu timpul am aflat si despre latura lui academica si am apreciat-o cu adevarat stiind ca face parte al unui caracter impecabil si mai ales al unui OM ce are trecut prezent si mai ales viitor stralucit . Ii doresc pe aceasta cale sa ajunga vocea celor multi pentru ca stie sa ii asculte si mai ales este si va fi unul dintre noi cei care nu vom ezita niciodata sa spunem ce credem dar la fel sa ne respectam istoria si valorile . Mult succes

 6. Constantenii pot fi mandri de faptul ca un om de valoarea domnului dr. Tănase Tasențe reprezinta acest oras in cadrul unor evenimente academice- nationale si internationale, dar care deruleaza si o intensa activitate: de jurnalistica, didactica,de cercetare si, nu in ultimul rand, de implicare civica. Il felicit si pe aceasta cale pentru obtinerea titlului de Doctor in Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti.Toate cele bune si mult succes!

 7. A luptat pentru drepturile elevilor si este unul dintre cei mai vocali membri ai societatii civile din Constanta. Are un viitor stralucit in fata.

 8. Un tanar teoretician al stiintelor politice pe care Constanta l-ar putea avea in Parlament la urmatoarele alegeri!
  O.V.

 9. Felicitari si succes pe mai departe!Votul meu iti apartine!

 10. Nu va cunosc,dar citind despre d-voastra,m-am decis sa va sustin si sa va urez succes!

 11. Da Tasente Tanase este un tanar de exceptie care s-a impus de timpuriu in jurnalistica si politica romaneasca.Si in invatamantul universitar are numeroase proiecte prin care va schimba fata acestuia!De astfel de oameni avem nevoie ca sa schimbam fata tarii!

 12. Multa bafta. Chiar avem nevoie de oameni competenti. Felicitari Tashy

 13. Felicitări Tashy. Votul meu iti aparține. Iti urez multă bafta si mult succes in continuare

 14. Am parcurs cu placere si mandrie comentariile domnilor si doamnelor care au scris despre Tashy!Unii ca este tanar, ca are experienta, samd….
  Interesant!
  Chiar daca este tanar este un om exceptional, un coleg foarte bun si in preajma caruia iti face placere sa te afli!
  Tashy este colegul meu de la doctorat si sunt mandru ca ii pot da votul meu in acesta competitie deosebita!sper sa castige, pentru ca MERITA!!!!!Andrei

 15. Este o onoarea, domn profesor, ca v-am cunoscut. V-am fost student la cursul de Relatii publice si publicitate. Vreau sa va comunic ca la ora actuala am terminat masteratul la SNSPA in comunicare si relatii publice si lucrez in domeniu. Dumneavoastra m-ati directionat catre aceasta meserie, gratie minunatului curs pe care l-ati predat. Va multumesc frumos si va admir pentru tot ceea ce ati facut si faceti din punct de vedere profesional. Sunteti un real exemplu de integritate si de succes pentru toti tinerii din Romania.

 16. Onoarea este de partea mea.Imi place cum ganditi,va respect si sunt convins ca faceti Romania mai frumoasa.SUCCES!

 17. Felicitari si l mai mare. Ai votul nostru oricand binenteles!

 18. Sunt onorata sa va cunosc.Va doresc sa ,,molipsiti” cat mai multe persoane cu boala cunoasterii ,binelui, progresului,patriotismului si a valorii!Mult succes!

 19. Felicitari TASHY!
  Intotdeauna am crezut in tine si voi crede mereu! Sunt mandru ca prietenul meu este trecut la categoria “cel mai bun”. Si nu la orice rubrica, ci la cea mai dracoasa si mai dificila unde-ti faci un sac de “prieteni”. Pe cand lucram impreuna ti-am admirat curajul de tanar jurnalist. Un curaj care te punea de multe ori in pericol. Mi-am zis: “Deh, tineretea asta”! Cu timpul mi-am dat seama ca ai crescut si ti-a crescut si curajul sa devii cu adevarat cel mai mare. La mai mare frate!!!
  STEFFY – SPANIA

 20. Tanar Domnule Tanase ,va urez mult succes si sper sa ajungeti acolo unde v-ati propus, avem nevoie de oameni abitiosi si luptatori ca dumneavoastra. Sper ca sacrificiile dumneavoastra sa aibe numai rezultate bune si sa va vedem in functia pe care o meritati. Desi nu va cunosc, v-am votat pentru ca v-am urmarit si am citit mai multe articole scrise de domnia dvs. si consider ca aveti un talent profesional cu care va puteti mandrii. Meritati locul 1. Va urez mult noroc in continuare !

 21. Sunt alaturi de tine.Sanatate si succes!!! Ai un vot de la mine intotdeauna.

 22. Inca un vot de la mine pentru talent , credinte ,valori si pasiunea cu care te lupti!SUCCES!

 23. Tasente – Tashy cum ii spun cei care il cunosc – este foarte tanar si este normal sa nu fie cunoscut inca de toti cei care voteaza pe site. Eu insami am parcurs lista personalitatilor propuse in aceasta campanie si constat ca imi sunt cunoscute destul de putine dintre numele aparute pe lista, depinde desigur de care este sfera mea de interes si de cat de des au fost mediatizate in timp acele personalitati. Faptul ca eu si probabil multi altii nu cunosc nume din aceasta lista nu anuleaza automat valoarea muncii si a efortului acestor oameni. Este de inteles ingrijorarea ca nu cumva sa functioneze si aici de fapt criterii de alegere precum simpatia sau interesul. Ar fi trist pentru noi ca si comunitate sa ne votam astfel oamenii de valoare -amicii sau prietenii de bere. Nu stiu Tashy, dar eu sigur nu ies la bere, deci nu de acolo il cunosc. Il cunosc in schimb din mediul universitar, unde de la catedra transmitea studentilor entuziasmul sau de a cunoaste si de a realiza cat mai multe in domeniul comunicarii publice. Este impresionant sa vezi studenti atat de implicati in ora de curs, fara legatura cu presiunea notei… doar interes si dorinta de a invata ceea ce li se prezinta. O prima nota de 10 + pentru acest tanar cadru universitar.
  O alta nota maxima si felicitari i se poate acorda tocmai pentru ca este un TANAR axat atat pe crestere si dezvoltare, incluzand aici aspecte precum: propria sa dezvoltare profesionala, dar si a celor din jur, respect si sprijin pentru toti cei din jur. Tasente crede in potentialul tinerilor de a-si construi un drum in viata si actioneaza pentru a motiva si a transmite tinerilor ca este important sa-ti propui scopuri realizabile si sa perseverezi in a le atinge, respectand valorile general umane. Il votez cu speranta ca vor fi multi alti tineri care ii vor putea urma exemplul si vor alege munca si efortul intelectual in defavoarea distractiei, plictiselii si a descurajarii.

 24. Incurajez tineretul, avand increderea ca nu se va lasa prada viciilor de tot felul… Mult succes, te voi sustine pana la capat!!!

 25. Tashy ti-am dat votul meu pt ca esti un tip valoros. De aici din vestul tarii, din Arad te salut si iti doresc succes :-*

 26. Respect şi admir perseverenţa şi dăruirea ta. Îţi doresc din suflet să reuşeşti să ajungi acolo unde meriţi. SUCCES!

 27. V am dat votul meu si l voi mai da.Sunteti un tanar promitator si nadajduiesc sa nu ma insel. Acum,asa cred,asa simt ,asa mi doresc. Succes tinere domn!

 28. V am dat votul meu din convingere ,din simpatie din solidaritate cu simpatizantii monarhiei “din “patriotism local”( Cta) si pentru ca…….promiteti.Asa cred,asa simt asa mi doresc.Mult succes tinere domn!

 29. Este evident faptul ca este destul de dificil sa identifici valoarea unui tanar indiferent din ce domeniu ar apartine. Tot evident este ca in mediul jurnalistic chiar daca mediul de afirmare a unui tanar este mai penetrant decat in alte domenii de activitate trebuie sa acceptam faptul ca si riscul este major, deoarece si expunerea este pe masura. Citind articolul “Daca tot te crezi atat de inteligent, de ce nu esti si bogat” mi-a atras atentia imediat maturitatea si intelepciunea, care nu sunt apanajul unei varste anume, dar care in mod sigur atunci cand se manifesta in tinerete sunt consecinte ale unui vaste culturi generale si a unei educatii temeinice. Urez succes lui Tashy si mai ales sa nu renunte la personalitatea opiniilor sale.

 30. V-am citit blogul si v-am votat. Sper sa castigati aceasta competitie.

 31. L-am cunoscut pe acest baiat extraordinar in perioada in care lucra pentru Alteta Sa Regala Principele Radu. De atunci i-am urmarit activitatea sa aproape zilnic, prin intermediul retelelor de socializare pe care le accesez. Este un tanar de perspectiva, un adevarat model de succes si merita votul meu si al colegilor mei monarhisti, in primul rand pentru promovarea valorilor monarhice in multele lui articole. Traiasca Regele! Nihil Sine Deo! Nimic fara Dumnezeu!

 32. Cu toata stima pe care le-o port marilor jurnalisti precum feri predescu, 2013 a fost anul lui Tasente. Chiar daca nu este jurnalist de meserie, ci mai mult pr-ist, important este talentul cu care scrie atunci cand o face din cand in cand. DaCa ar face o cariera din jurnalism, cred ca ar fi unul de o mare valoare. Eu votez pentru cateva articole de exceptie pe care le-am citit de curand. Succes tuturor!

 33. Felicitari , Tashy ! Cred ca esti un exemplu pentru tinerii jurnalisti si nu numai … ci, pentru toti tinerii care, lupta pentru visul lor si nu se opresc pana cand nu-si ating telul. De altfel, performanta este o munca continua ,pe care suntem datori sa o purtam cu noi toata viata .Succes !!!

 34. In 2014 massmedia inseamna mai mult decat scris in ziar. Inseamna si social media si bloguri si ziare online chiar si cercetare academica. Cati dintre voi stiti ca baiatul asta a intrat primul la doctorat in comunicare si este bursier? Cati dintre voi stiti ca baiatul asta a format jurnalisti de succes din postura de asistent universitar? Cati dintre voi stiti ca a fost printre putinii cercetatori ai mass media care a publicat in strainatate si e foarte apreciat in america, rusia si polonia? Repet, unii inca nu au inteles ca industria mass media nu inseamna doar scris la ziar. Mass media knseamna si publicitate si relatii publice si cercetare academica. In definitia mass media intra inclusiv cartile ca mijloace de comunicare in masa. Ori baiatul asta a facut de toate… si scris pe blog, si in ziar, si in reviste, si purtator de cuvant si profesor universitar si cercetator de renume. Om de media te numesti cand faci toate astea si nu doar cand scrii pe o fituica infecta. Succes!

 35. Imi place mult cum scrie Tashy, il sustin din tot sufletul.
  un raspuns pentru Vasile Ionut:
  Faptul ca dvs., nu cititi articole online, nu inseamna ca nu exista.

 36. Categoric cel mai promitator tanar spirit – militant si civic – din spatiul public atat de rarefiat de la tzarm de mare …

 37. fi mai aproape de oameni, conteaza enorm, esti tanar,si vrei sa faci ceva in viata dar singur nu ai sa reusesti, doar multimea sa-ti fie alaturi. Multa bafta, si
  te sustin!

 38. te admir, esti tanar, si talentat, si vrei sa faci ceva in viata, te sustin desi nu stau in constanta, locuiesc in medgidia, dar afi alaturi de oameni, conteaza enorm. Iti sant alaturi!

 39. Valoarea unui jurnalist o descoperi foarte rapid, e nevoie de multe ori doar de un articol, atat am citit si eu, dar coerenta si prospetimea ideilor m-a cucerit, ca sa nu mai vorbim de talentul jurnalistic care tasneste printre randuri. Succes!

 40. Subscriu Vasile Ionuţ!
  Chiar, există cineva care poate lămuri cum a ajuns acest personaj nominalizat? Mai văd şi alte comentarii: am citit 3-4 articole, merită locul 1 sau îl cunosc de 5 ani, îl votez că e prietenul meu… Alooo, un astfel de concurs trebuie să fie pe MERIT şi nu pt. că a nimerit trei cuvinte pe un blog sau e băiat de treabă la o bere…

 41. Un om jurnalist de geniu. I-am citit cateva lucrari si stiintifice si de opinie, si se vede foarte clar talentul lui. Il votez 10 cu felicitari. Ii citest blogul de multi ani, acum il citesc si pe Gazeta de Constanta si ii comentez toate opiniile de pe facebook. Succes si votati-l si voi!

 42. Imi poate spune si mie cineva de unde pana unde a ajuns acest baiat sa fie nominalizat la sectiunea mass media? Ca eu nu am auzit niciodata de el sa scrie pe la vreun cotidian local/national, am inteles ca de putin timp scrie pentru un site online. Ce mare ziarist este acest baiat ?

 43. Am intrezarit in Tasente Tanase un jurnalist de marca,realist,caustic,impetuos cu o baza de cultura solida si un analist de exceptie.Sunt pentru a persevera in jurnalism spre onoarea Constantei si a profesorilor care l-au format.

 44. Il cunosc de aproape 5 ani. Este un om extraordinar si un profesionist desavarsit. Chiar daca e mai aprig din fire, este un baiat muncitor. I-am citit 3-4 articole pe gzt.ro scrie exceptional. Cu siguranta il voi vota. Merita locul 1, cel mai bun jurnalist. Cu toata stima si consideratia pentru restul candidatilor de renume in acest domeniu

 45. Tenacitate , incapatanare , inteligenta , incredere si mai ales curaj sunt atat de necesare in ziua de azi pentru a defini un om al presei . In schimb ceea ce el face ( Tasente) este foarte clar ancorat in lumea realului ,lume ce uneori ne depaseste prin grijile de zi cu zi . Am avut placerea sa il cunosc prima oara personal si dupa sa ii vad talentul ,deosebit, pe care il are in momentul in care decide sa puna ceva pe foaie , sau mai nou desigur in fata monitorului , pentru asta il felicit si ii urez cat mai multe reusite in activitate. Avantajul imens pe care il are este varsta inca frageda pentru aceasta lume plina de rechini ce au vazut multe in viata .

 46. Este de departe cel mai realist jurnalist pe care l-am citit pana acum. Este curajos, direct si plin de argumente. Merita sa castige

 47. Eu votez cu Tashy. Pe langa faptul ca este un profesionist ambitios, este si un baiat cu caracter si cu mult bun simt. Nota 10 din partea mea

 48. Este unul dintre putinii jurnalisti din Constanta care are talent la scris.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.